Yardım Redmi Note 10 Pro Sweet/ India Rom

Enesgoksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RKFMIXM
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
redmi note 10 PRO (sweet) cihaz var hangi sürüm denersek deneyelim modem den kaynaklı kamera ya mavi filtreli çekiyor ya donuyor 12.5.4 hindistan rom da bu sorun yok diyorlar. Sorum şu sweet e hindistan rom yani sweetin(rn10pm) romu kurulabiliyor mu?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
redmi note 10 PRO (sweet) cihaz var hangi sürüm denersek deneyelim modem den kaynaklı kamera ya mavi filtreli çekiyor ya donuyor 12.5.4 hindistan rom da bu sorun yok diyorlar. Sorum şu sweet e hindistan rom yani sweetin(rn10pm) romu kurulabiliyor mu?
Sweet için modem dosyası sonrası bu sorun yok diye biliyorum hocam doğru modem dosyasını bulmaya bakın ama önce stock sdf dosyalarını (qcn) restore edip bakın sorun çözülecek mi sonrasında sorunsuz olan modem dosyası ile repair işlemine devam edin

Oyla:

Enesgoksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sweet için modem dosyası sonrası bu sorun yok diye biliyorum hocam doğru modem dosyasını bulmaya bakın ama önce stock sdf dosyalarını (qcn) restore edip bakın sorun çözülecek mi sonrasında sorunsuz olan modem dosyası ile repair işlemine devam edin
IMEI atılı cihaz ben ımei atma işlemlerini bilmiyorum sadece güncelleme yapmış ondan dolayı bu sorun olmuş 3 farklı eng modem denedim fark yok şu ana kadar denediğimiz en iyi sürüm 12.0.5 bu sürümde geniş açı ve ön kamerada bi sorun yok ama normal kamera da 1x de kamera mavi filtreli sadece 12.5.4 hindistan sürümde bir sıkıntı olmaz diyorlar hindistan sürüm yani sweetin romu yükleyebilir miyiz?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
IMEI atılı cihaz ben ımei atma işlemlerini bilmiyorum sadece güncelleme yapmış ondan dolayı bu sorun olmuş 3 farklı eng modem denedim fark yok şu ana kadar denediğimiz en iyi sürüm 12.0.5 bu sürümde geniş açı ve ön kamerada bi sorun yok ama normal kamera da 1x de kamera mavi filtreli sadece 12.5.4 hindistan sürümde bir sıkıntı olmaz diyorlar hindistan sürüm yani sweetin romu yükleyebilir miyiz?
Sweetin kurulmaz diye düşünüyorum ama emin değilim.
Repair işlemi yaptim sweet cihaza modem dosyası ile hiç bir sıkıntı çıkmadı Hocam şuana kadar kamerada vs

Oyla:

Enesgoksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi note 9s
Konular
1
Sweetin kurulmaz diye düşünüyorum ama emin değilim.
Repair işlemi yaptim sweet cihaza modem dosyası ile hiç bir sıkıntı çıkmadı Hocam şuana kadar kamerada vs
Bende bilmiyorum ki telegram da soruyu sorduğum kişiler bunun normal olduğunu sadece hindistan 12.5.4 sürümünde bu durumun yaşanmadığı söyleniyor bende sweetin romu kurulabilir mi diye sordum evet dediler ama kod adları farklı olduğu için bide buraya sormak istedim mi flashtan kurarken model hatası vermez mi?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Bende bilmiyorum ki telegram da soruyu sorduğum kişiler bunun normal olduğunu sadece hindistan 12.5.4 sürümünde bu durumun yaşanmadığı söyleniyor bende sweetin romu kurulabilir mi diye sordum evet dediler ama kod adları farklı olduğu için bide buraya sormak istedim mi flashtan kurarken model hatası vermez mi?
Hocam bilgim yok olabilir ben Emin olmadığım konuda size yanlış bilgi vermek istemediğim için olur veya olmaz demiyorum net olarak.
Kameralarda mp farkı var nasıl çalışır hiç bir fikrim yok

Oyla:

Enesgoksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi note 9s
Konular
1
Hocam bilgim yok olabilir ben Emin olmadığım konuda size yanlış bilgi vermek istemediğim için olur veya olmaz demiyorum net olarak.
Kameralarda mp farkı var nasıl çalışır hiç bir fikrim yok
Acaba cihaz sweet rom atılmış sweetın cihaz olmasın birine güncelleme yaptırmış ondan sonra olmuş. sweet mi sweetın mi olduğunu nasıl anlarım kamera kaç mp sweetin de

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ya global hint her iki sürümde de mi aynı sorunlar yaşanıyor bilen var mı ? Face gruplarında istediğim cevabı bulamadım tam

Oyla:

Enesgoksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi note 9s
Konular
1
Ya global hint her iki sürümde de mi aynı sorunlar yaşanıyor bilen var mı ? Face gruplarında istediğim cevabı bulamadım tam
Bu ne kadar saçma bi sorun sanırsam bu sorun sadece india 12.5.4 de olmuyormuş çözüm vs bulursanız beni de bilgilendirir misiniz?

Oyla:
Üst Alt