Yardım Redmi note 10 pro (sweet) guncellesem imei gider mi

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Galiba direnç imeilerde sorunsuz güncellenebiliyormuş benim telefoun direçli mi bilmiyorum güncellersem ime gider mi 2 sim dede imei var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-15-10-29-26-067_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2024-01-15-10-29-26-067_com.miui.cit.jpg
    587,5 KB · Görüntüleme: 26

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
direnç işlemi yapılmış ama çift sim kayıt olurken tek yapmışlar.. Güncelleme de sorun olmaz ama size tavsiyem kilit kapalı ise başvuru yapın ve süre dolunca güncelleyin. Sorun olursa kilit açar işlem yapılır masraf düşer..

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direnç işlemi yapılmış ama çift sim kayıt olurken tek yapmışlar.. Güncelleme de sorun olmaz ama size tavsiyem kilit kapalı ise başvuru yapın ve süre dolunca güncelleyin. Sorun olursa kilit açar işlem yapılır masraf düşer..
ne kilidi hocam ve ne süresi biraz uzağım böyle konulara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu romu kendim yukledim telefonumda rootlu uygulama vs. silinmden rom atma yöntemi yok mudur ?

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
ne kilidi hocam ve ne süresi biraz uzağım böyle konulara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu romu kendim yukledim telefonumda rootlu uygulama vs. silinmden rom atma yöntemi yok mudur ?
Root attıysanız zaten BL kilidi açıktır. Sıkıntı yok o zaman o konuda.

Sıfırlama yapmadan rom kurma yöntemi var ama kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Cihazın depolamasını her türlü müdahaleye açık bırakıyor ayrıca sistem kararlılığını olumsuz etkiliyor. Rootla, Swift Backup ve benzeri uygulamalarla yedek alıp yeni romunuza yedeklerinizi taşıyabilirsiniz. Tavsiyem olabildiğince temiz kurulum yapmanızdan yana.

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Root attıysanız zaten BL kilidi açıktır. Sıkıntı yok o zaman o konuda.

Sıfırlama yapmadan rom kurma yöntemi var ama kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Cihazın depolamasını her türlü müdahaleye açık bırakıyor ayrıca sistem kararlılığını olumsuz etkiliyor. Rootla, Swift Backup ve benzeri uygulamalarla yedek alıp yeni romunuza yedeklerinizi taşıyabilirsiniz. Tavsiyem olabildiğince temiz kurulum yapmanızdan yana.
imeileri ayrı yerlerde attırdım il 2. sonra 1. yani güncellersem sorun olmaz değil mi ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
imeileri ayrı yerlerde attırdım il 2. sonra 1. yani güncellersem sorun olmaz değil mi ?
Direnç işlemi sonrası IMEI atılma yöntemi aynı. Sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız TWRP içinden Back-Up kısmından EFS bölümünün yedeğini alın ve yedeği bilgisayara kopyalayın. EFS bölümünde yer alır IMEI'leriniz. Giderse Restore kısmından geri yükleyebilirsiniz.

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Direnç işlemi sonrası IMEI atılma yöntemi aynı. Sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız TWRP içinden Back-Up kısmından EFS bölümünün yedeğini alın ve yedeği bilgisayara kopyalayın. EFS bölümünde yer alır IMEI'leriniz. Giderse Restore kısmından geri yükleyebilirsiniz.
Twrp silinmiş bir ara yüklerim, kalsın mui 14 de problem yaşarsam güncellerim teşekkür ederim ilginiz için

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Edit:Aktif olarak CrDroid kullanıyorum memmunum.

Üst Alt