- Adım
- Sefa
- Cihazım
- redmi note 10 p
- Konular
- 2
ne kilidi hocam ve ne süresi biraz uzağım böyle konularadirenç işlemi yapılmış ama çift sim kayıt olurken tek yapmışlar.. Güncelleme de sorun olmaz ama size tavsiyem kilit kapalı ise başvuru yapın ve süre dolunca güncelleyin. Sorun olursa kilit açar işlem yapılır masraf düşer..
hocam bu romu kendim yukledim telefonumda rootlu uygulama vs. silinmden rom atma yöntemi yok mudur ?direnç işlemi yapılmış ama çift sim kayıt olurken tek yapmışlar.. Güncelleme de sorun olmaz ama size tavsiyem kilit kapalı ise başvuru yapın ve süre dolunca güncelleyin. Sorun olursa kilit açar işlem yapılır masraf düşer..
Root attıysanız zaten BL kilidi açıktır. Sıkıntı yok o zaman o konuda.ne kilidi hocam ve ne süresi biraz uzağım böyle konulara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu romu kendim yukledim telefonumda rootlu uygulama vs. silinmden rom atma yöntemi yok mudur ?
imeileri ayrı yerlerde attırdım il 2. sonra 1. yani güncellersem sorun olmaz değil mi ?Root attıysanız zaten BL kilidi açıktır. Sıkıntı yok o zaman o konuda.
Sıfırlama yapmadan rom kurma yöntemi var ama kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Cihazın depolamasını her türlü müdahaleye açık bırakıyor ayrıca sistem kararlılığını olumsuz etkiliyor. Rootla, Swift Backup ve benzeri uygulamalarla yedek alıp yeni romunuza yedeklerinizi taşıyabilirsiniz. Tavsiyem olabildiğince temiz kurulum yapmanızdan yana.
Direnç işlemi sonrası IMEI atılma yöntemi aynı. Sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız TWRP içinden Back-Up kısmından EFS bölümünün yedeğini alın ve yedeği bilgisayara kopyalayın. EFS bölümünde yer alır IMEI'leriniz. Giderse Restore kısmından geri yükleyebilirsiniz.imeileri ayrı yerlerde attırdım il 2. sonra 1. yani güncellersem sorun olmaz değil mi ?
Twrp silinmiş bir ara yüklerim, kalsın mui 14 de problem yaşarsam güncellerim teşekkür ederim ilginiz içinDirenç işlemi sonrası IMEI atılma yöntemi aynı. Sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız TWRP içinden Back-Up kısmından EFS bölümünün yedeğini alın ve yedeği bilgisayara kopyalayın. EFS bölümünde yer alır IMEI'leriniz. Giderse Restore kısmından geri yükleyebilirsiniz.