- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 14.0.2
- Telefon Modeli
- Redmi note 10 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Dostlar merhabalar aranızda yeniyim bir kusurum olursa şimdiden affola,
3, 4 ay önce Amazon'dan garantili "Redmi Note 10 Pro (global)" aldım aldığımda MIUI 13 (And. 12) vardı, 14'e (And. 13) yükselttim lakin pil performansından pek memnun değilim. Sürüm 12.5.9'a (And. 11) düşürmeye niyetliyim, Android 13'ten, 11'e (global) düşürmek telefonun çökmesine sebep olur mu?
Eğer sorun olmaz ise sonrasında telefonun "Bootloader kilidini" kapatmak istiyorum bu işlem cihazın "brick" olmasına sebep olur mu?
Teşekkür ederim.
Youtube'dan bir hayli nasıl yapılır videosu izledim.
Edindiğin bilgileri kısaca aktarmam gerekirse;
3, 4 ay önce Amazon'dan garantili "Redmi Note 10 Pro (global)" aldım aldığımda MIUI 13 (And. 12) vardı, 14'e (And. 13) yükselttim lakin pil performansından pek memnun değilim. Sürüm 12.5.9'a (And. 11) düşürmeye niyetliyim, Android 13'ten, 11'e (global) düşürmek telefonun çökmesine sebep olur mu?
Eğer sorun olmaz ise sonrasında telefonun "Bootloader kilidini" kapatmak istiyorum bu işlem cihazın "brick" olmasına sebep olur mu?
Teşekkür ederim.
Youtube'dan bir hayli nasıl yapılır videosu izledim.
Edindiğin bilgileri kısaca aktarmam gerekirse;
- Geliştirici seçeneklerinden "mi kilit açma durumu", wifi kapat, başvuru yap, 1 hafta bekle.
- Bilgisayardan sürücü imzası kontrolünü devre dışı bırak.
- Mi flash programı ile "driver" sekmesinden sürücüleri yükle.
- Mi flash unlock programı ile "unlock" seçeneği aktif ise kilidi aç.
- Mi flash programına dön ve önceden indirilen rom dosyası ile ilgili sürümü yükle.