Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruRedmi Note 10 Pro Satın Alırsam İMEİ Attırman Mümkün Olurmu?
Merhabalar İlk Defa xiaomi Telefon Alıcağım O Yüzden Sormak İstediğim Global redmi note 10 pro (snapdragon) alırsam imei attırmam mümkün olurmu ve kamera ve sensör sorunları ile karşılaşır mıyım? Şimdiden Cevaplarınız için Teşekkürler.
Atılıyor fakat her rom geçisinde modem dosyasıda flaşlaman lazım..
Bazen modemler de sapıtabiliyor.
Aklınızda dursun bootloderi açınca mutlaka orjinal imei ve modemin yedeğini alın bir kaç yerde saklayın...
Modem efs twrp den alınır yedek.
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar İlk Defa xiaomi Telefon Alıcağım O Yüzden Sormak İstediğim Global redmi note 10 pro (snapdragon) alırsam imei attırmam mümkün olurmu ve kamera ve sensör sorunları ile karşılaşır mıyım? Şimdiden Cevaplarınız için Teşekkürler.
IMEI artırmaniz mümkün tabiki hemde gerçekten kolay bu işler ile sıkı fikiysaniz kendiniz bile yapabilirsiniz.
Cihazı aldığınız da kullanmaya başlamadan bl kilidini açma başvurusu yapın. Kilit açılınca
Twrp yükleyip efs yedeginizi alın ve daha sonra cihaza işlem yaptırmadan kullanın her sim kartın 4 ay süresi var minimum toplam süre 8 ay güncellemeleri istediğiniz gibi yaparsınız bu sürede.
Daha sonrada IMEI atıp güncelleme falan yapamadan kullanırsanız en problemsiz yöntem olacaktır bu işleri sevmeyen uğraşmak istemeyen için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca CanYILMAZ dediği gibi modem dosyaları şuanda problemsiz
Yazılımsal ve donanımsal olarak mümkün, bildiğim yazılımsal olarak tek sim donanımsal olarak çift sim oluyordu (anakarta müdahale ile )yalnız tavsiyem işinin ehli biri değilse anakarta müdahale sakıncalı olabiliyor. Ben yazılımsal olarak kendim hallettim, sensör sorunları ile karşılaşmadım. Yalnız ola ki karşılaşırsanız CanYILMAZ hocanın hazırladığı modem dosyaları işinizi görecektir.
kardeşim biz oraları çoktan geçtik ben kendi bilgisayarımda imei attım 10 aydır kullanıyorum kamera sensör sorunlarınıda aşalı çok oldu eğer almayı düşünüyorsan tavsiye ederim telefonumuzdan ben çok memnunum herşeyinde çözümü var çok şükür ilk aldığımda eyvah elimde patlayacak dedim ama zamanından önce üstadlar yetişti