Soru Redmi Note 10 Pro Satın Alırsam İMEİ Attırman Mümkün Olurmu?

patimatik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bestami
Cihazım
note 11E
Konular
1
Merhabalar İlk Defa xiaomi Telefon Alıcağım O Yüzden Sormak İstediğim Global redmi note 10 pro (snapdragon) alırsam imei attırmam mümkün olurmu ve kamera ve sensör sorunları ile karşılaşır mıyım? Şimdiden Cevaplarınız için Teşekkürler.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Atılıyor fakat her rom geçisinde modem dosyasıda flaşlaman lazım..
Bazen modemler de sapıtabiliyor.
Aklınızda dursun bootloderi açınca mutlaka orjinal imei ve modemin yedeğini alın bir kaç yerde saklayın...
Modem efs twrp den alınır yedek.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
modemler sapıtıyor derken hocam?
tüm modeleri ben hazırladım ama hiç de sapıtmadılar.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
Merhabalar İlk Defa xiaomi Telefon Alıcağım O Yüzden Sormak İstediğim Global redmi note 10 pro (snapdragon) alırsam imei attırmam mümkün olurmu ve kamera ve sensör sorunları ile karşılaşır mıyım? Şimdiden Cevaplarınız için Teşekkürler.
IMEI artırmaniz mümkün tabiki hemde gerçekten kolay bu işler ile sıkı fikiysaniz kendiniz bile yapabilirsiniz.

Cihazı aldığınız da kullanmaya başlamadan bl kilidini açma başvurusu yapın. Kilit açılınca
Twrp yükleyip efs yedeginizi alın ve daha sonra cihaza işlem yaptırmadan kullanın her sim kartın 4 ay süresi var minimum toplam süre 8 ay güncellemeleri istediğiniz gibi yaparsınız bu sürede.
Daha sonrada IMEI atıp güncelleme falan yapamadan kullanırsanız en problemsiz yöntem olacaktır bu işleri sevmeyen uğraşmak istemeyen için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca CanYILMAZ dediği gibi modem dosyaları şuanda problemsiz

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Yazılımsal ve donanımsal olarak mümkün, bildiğim yazılımsal olarak tek sim donanımsal olarak çift sim oluyordu (anakarta müdahale ile )yalnız tavsiyem işinin ehli biri değilse anakarta müdahale sakıncalı olabiliyor. Ben yazılımsal olarak kendim hallettim, sensör sorunları ile karşılaşmadım. Yalnız ola ki karşılaşırsanız CanYILMAZ hocanın hazırladığı modem dosyaları işinizi görecektir.

bynihat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nihat çakırc
Cihazım
redmi note3
Konular
4
kardeşim biz oraları çoktan geçtik ben kendi bilgisayarımda imei attım 10 aydır kullanıyorum kamera sensör sorunlarınıda aşalı çok oldu eğer almayı düşünüyorsan tavsiye ederim telefonumuzdan ben çok memnunum herşeyinde çözümü var çok şükür ilk aldığımda eyvah elimde patlayacak dedim ama zamanından önce üstadlar yetişti

Üst Alt