Çözüldü Redmi Note 10 Pro Rom

jaktx9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crDroid 10.11
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar ben imei kaydı için telefoncuya gitmiştim ve bir takım işlemler yapıp bana geri teslim ettiler. Telefonda son günlerde hiçbir uygulamaya giremiyordum örneğin bazı banka uygulamalarına girdiğimde telefonumun rootlu olduğunu söylüyordu fakat ben herhangi bir root işlemi yapmadım ya da yaptırmadım. Root kaldırmaya çalışırken telefon kitlendi tekrar açılmadı bir şekilde içindeki twrp'yi falan güncelleyip crDroid rom'unu kurdum telefonu açtım fakat bazı uygulamaları indiremiyorum telefonda yer olmadığını söylüyor. Ben bu telefonu eski default romuna nasıl çevirebilirim veya önerdiğiniz bir romu nasıl kurabilirim bana yardım edebilecek var mı ?

Çözüm
miui_SWEETGlobal_V14.0.8.0.TKFMIXM_3e19ed98ed_13.0_2 diye bir rom var bunu adb push ile değil de sideload ile yüklemeye çalıştım bu seferde 'yüklemeye çalıştığın rom sweet. seninki sweetin diyor. Ne alaka anlamadım.
Sweetin hindistan için yapılan telefon demektir yani global değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu inceleyin

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Arkadaşlar ben imei kaydı için telefoncuya gitmiştim ve bir takım işlemler yapıp bana geri teslim ettiler. Telefonda son günlerde hiçbir uygulamaya giremiyordum örneğin bazı banka uygulamalarına girdiğimde telefonumun rootlu olduğunu söylüyordu fakat ben herhangi bir root işlemi yapmadım ya da yaptırmadım. Root kaldırmaya çalışırken telefon kitlendi tekrar açılmadı bir şekilde içindeki twrp'yi falan güncelleyip crDroid rom'unu kurdum telefonu açtım fakat bazı uygulamaları indiremiyorum telefonda yer olmadığını söylüyor. Ben bu telefonu eski default romuna nasıl çevirebilirim veya önerdiğiniz bir romu nasıl kurabilirim bana yardım edebilecek var mı ?

Rom yüklemeyi biliyorsunuz değil mi bir de telefonunuz global mi?
Banka uygulaması muhtemelen bootloader kilidini açık olarak algıladıgi için root lu görüyor ve hata veriyor

Yanlış recovery ile kurduğunuz için cr rom öyle hata veriyor. Orjinal roma dönecekseniz telefon konusunda fastboot romlar vardır.

Oyla:

jaktx9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon hakkında açıkçası çok bir bilgim yok googledan araştıra araştıra videolarla rom yükledim fakat şu an tıkandım hani farklı bir roma geçeyim diyorum adb push komutu ile rom dosyasını aktarmaya çalışıyorum /sdcard'a oraya da atamıyorum yeterli alan yok diyor. Telefonum global mi onu da bilmiyorum açıkçası bana biraz daha yardım etme şansınız var mı acaba

şu anda twrp 3.6.2_12-Nebrassy kurulu recovery olarak.

Oyla:

jaktx9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi note 10
Konular
1
miui_SWEETGlobal_V14.0.8.0.TKFMIXM_3e19ed98ed_13.0_2 diye bir rom var bunu adb push ile değil de sideload ile yüklemeye çalıştım bu seferde 'yüklemeye çalıştığın rom sweet. seninki sweetin diyor. Ne alaka anlamadım.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Sweetin hindistan için yapılan telefon demektir yani global değil.

Bu konuyu inceleyin

Oyla: Çözüm

jaktx9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi note 10
Konular
1
Hocam düzelttim attığınız konular sayesinde çok teşekkür ederim <3

fakat whatsapp hala hata veriyor 'Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir' diye bir hata.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam düzelttim attığınız konular sayesinde çok teşekkür ederim <3

fakat whatsapp hala hata veriyor 'Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir' diye bir hata.
Onunla ilgili konuyu inceleyin

Oyla:
Üst Alt