- Adım
- Soulless
- Cihazım
- mi9t
- Meslek
- Ö.Güvenlik
- Konular
- 3
Bugün 2-3 saatten fazla 14.0.8.0 global fastboot romu kurmaya çalıştım ve hep olumsuz sonuç aldım. Ufs 2.2 yavaşlığı ile rom dosyaların gittikçe boyutunun şişmesinden dolayı hep 700sn de timeout hatası verip yüklemeyi durdurdu. En son bi hafıza kartı bulup twrp üzerinden recovery rom kurulumu yapabildim. Kullandığım laptop ta i3 işlemcili ssdli orta halli bir laptoptu. Farklı ve eski miflash sürümleri denedim sonuç değişmedi. Rom ve miflash içerisinde 700sn ile ilgili olabilecek yerleri düzenledim yine sonuç değişmedi. miflash değilde platform üzerinden flash_all.bat falan da defalarca denememe rağmen kurulum bitiyor gibi gösterse de kesilip kapanıyordu. Çok sinir bozucu ve çözüm bulamadığım bir sorun olduğu için yazma gereksinimi duydum. Twrp recovery henüz çıkmamış ve hafıza kartı girişi olmayan rom dosyası da 10gb üzeri olan kullanıcılar kurulum yaparken büyük ihtimalle sıkıntı yaşayacaklar. Yabancı forumlarda hep edl ibareleri gördüm. İmei işlemleri için telefonu parçalamamız yetmiyorken rom kurarken de aç kapa mı yapacaz
(görsel dikkat amaçlı)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.