Yardım Redmi note 10 pro NV Data Sorunu Yaşıyorum Bootloaderim Kapalı YARDIM

Semih Dastan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Samsung s25
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.5.10.0.RKFINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selam hocalar ben bu gün redmi note 10 pro aldım cihazda miui 12.5.10 stabile rom vardı güncelleme seçeneği vardı bilmeden güncelle diyince cihaz kapandı Brick oldu cihazın bootloader kitli olduğu için elim kolum bağlı kaldım yardım edebilecek babayiğit varmı acaba ( cihazı güncelleme sebebim kamerada ön kamera ve video modları bozuk foto çekilmiyordu belki bir umut düzelir diye güncelledim fakat kökten gitti cihaz )

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Masrafa girmişsiniz maalesef. Bu cihaz yetkili hesap istiyor. Ve son 1 ayda çok yükseldi fiyatları. Biz uzak bağlantı ile tamirini yaparız isterseniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Eğer tahmin ettiğim gibi sadece 1 sürüm yükselmiş ise belirli sürüme kadar Yetkili hesap olmadan destek var. Cihazın içindeki mevcut sürümüne sideload modda bakmak gerekiyor. Mi pc suite, mi flash pro gibi uygulamalar göstermesi lazım. Öğrenebilirseniz haber edin bu cihazı çözmek için uğraşalım.

Oyla:

Semih Dastan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Samsung s25
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masrafa girmişsiniz maalesef. Bu cihaz yetkili hesap istiyor. Ve son 1 ayda çok yükseldi fiyatları. Biz uzak bağlantı ile tamirini yaparız isterseniz.
Güncellemeden önce güncellediğim sürüme bakmıştım güncellediğim sürüm 13.0.10.0.SKFINXM

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Güncellemeden önce güncellediğim sürüme bakmıştım güncellediğim sürüm 13.0.10.0.SKFINXM
evet bu sürüm kurtarıyor. Yetkili hesap masrafı olmadan daha düşük maliyetle Biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz isterseniz.

Oyla:
Üst Alt