Soru Redmi Note 10 Pro Modem Dosyası

Izareh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Rn8Pro
Konular
10
Redmi Note 10 Pro global olan cihazıma miui 13 Endonezya romu kurmuştum kurulumdan sonra cihaz sürekli yeniden başladı bunun sebebini araştırınca modem dosyasının flashlanacağını öğrendim ve bir tane YouTube'dan bir kişinin redmi Note 10 Pro cihaza modem dosyası paylaştığını gördüm ve uyguladım fakat benim bir aklımda bir soru var ben bu modem dosyasını başka bir kişileri tarafından paylaşılan modem dosyaların arasında hangi farklılık olduğunu merak ediyorum ve bu modem dosyasında örneğin cihazıma muayene 13 Endonezya rom kurdum modem dosyası da ona benzer mi olmalı yani nasıl diyeyim sizlere MIUI 13 Endonezya modem dosyası böyle bir şey mi var ya da ben mi yanlış biliyorum beni birisi aydınlatabilir mi redmi Note 10 Pro için bütün sürüm fark etmeksizin tüm modem dosyalarını flash'layabilir miyiz

arizali14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
rıza
Cihazım
10pro
Konular
0
v12 ve v13 modem dosyatalrı global/tr/endonezya olmak üzere çeşitli yapıda
asıl yapımcı CanYILMAZ diğer sitelerde buldukların da yine CanYILMAZ ın yaptığı modem dosyaları

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Çok fazla rom değişim yaparsan oynanmıs modemde fayda etmiyor cihazda değişik hatalar çıkıyor.
Mutlaka orjinal efs ve modem yedeğiniz olsun twrp den..

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Modem
asıl yapımcı CanYILMAZ diğer sitelerde buldukların da yine CanYILMAZ ın yaptığı modem dosyaları

Çok fazla rom değişim yaparsan oynanmıs modemde fayda etmiyor cihazda değişik hatalar çıkıyor.
Mutlaka orjinal efs ve modem yedeğiniz olsun twrp den..

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dosyasının
Modem dosyası ne işe yarıyor şebeke ve internet ile alakası varmı ben tr rom ve Endonezya rom yükledim iki romdada şebeke ful ama aram geldiğinde şebeke düşüyor 4.5 G var ama internete bağlanmıyor sebebi modem dosyası olabilirmi ?

arizali14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
rıza
Cihazım
10pro
Konular
0
cihaz yurtdışı mı dirençlimi yurtiçi garantili bir cihaz mı yani esf oynanmamışsa modeme ihtiyaç duymaz dirençli ise yine ihtiyaç duymaması lazım geriye esf oynanmış modelse modemi bilemem ama qcn olabilir

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
cihaz yurtdışı mı dirençlimi yurtiçi garantili bir cihaz mı yani esf oynanmamışsa modeme ihtiyaç duymaz dirençli ise yine ihtiyaç duymaması lazım geriye esf oynanmış modelse modemi bilemem ama qcn olabilir
Cihaz dirençli

arizali14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
rıza
Cihazım
10pro
Konular
0
dirençli cihaz modeme ihtiyaç duymaması gerek sonuçta güncelleme sorunsuz oluyo 🤔 fabrikasyon modemi sorunsuz kullanır geriye qcn kalıyor

arizali14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
rıza
Cihazım
10pro
Konular
0
basit aslında ama bilmiyorsanız elinizde kalır, aşağıdaki sitede qcn ve sitedeki diğer başlıklarda ya da yutupda nasıl yapıldığını anlatan videolar var, ayrıca uzaktan bağlantı ile ücreti mukabilinde çözen kişiler de var

Üst Alt