Yardım Redmi Note 10 Pro MIUI 13.0.5 // Gürültü Azaltma Çalışmıyor

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır telefon görüşmelerimi sağlıklı gerçekleştiremiyorum. Karşı tarafa benim sesimden çok çevre sesleri gidiyor. Mikrofon testinden geçiyor mikrofonlar. Ses kaydı yapıyorum pürüzsüz bir kayıt alabiliyorum ancak ne zaman telefonla konuşmak istesem karşıdan sürekli 'sesin anlaşılmıyor, net değil, daha sessiz bir yere geç ' şeklinde uyarılar alıyorum. Telefonu wipe ladım, sıfırladım, Volte aç kapa yaptım, mikrofon temizlikleri vs şuan aklıma gelmeyen bir çok şey yaptım ancak çare olmadı. Bir çözüm yolu var mı bu durumun? Bulamazsam garantiye göndereceğim.

aesad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
esad
Cihazım
redminote pro10
Konular
0
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır telefon görüşmelerimi sağlıklı gerçekleştiremiyorum. Karşı tarafa benim sesimden çok çevre sesleri gidiyor. Mikrofon testinden geçiyor mikrofonlar. Ses kaydı yapıyorum pürüzsüz bir kayıt alabiliyorum ancak ne zaman telefonla konuşmak istesem karşıdan sürekli 'sesin anlaşılmıyor, net değil, daha sessiz bir yere geç ' şeklinde uyarılar alıyorum. Telefonu wipe ladım, sıfırladım, Volte aç kapa yaptım, mikrofon temizlikleri vs şuan aklıma gelmeyen bir çok şey yaptım ancak çare olmadı. Bir çözüm yolu var mı bu durumun? Bulamazsam garantiye göndereceğim.
merhaba sorununu cözebildin mi acaba ?

blackheartx3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
minote3pro
Konular
1
aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi acaba

MCGocer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba telefonu 2 kere teknik servise yolladım ve ikisinde de yazılım atıp arıza çözüldü denilerek geri gönderdiler ve hiçbir şeyi çözemediler. Bende çareyi telefonu elden çıkarmakta buldum. Onun parasıyla da ikinci el temiz bir iPhone xs aldım. Bir daha da asla Xiaomi almayı düşünmüyorum kaç sene öncesinin telefonu benim diyen Xiaomi, Redmi ye taş çıkarır bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hat Turkcell hocam

Üst Alt