Yardım Redmi Note 10 Pro Max Rom Yükleme hk.

anilvuraal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 10P
Meslek
Web Tasarım
Konular
19
Merhaba,
Redmi Note 10 Pro India (Max) modeli cihazım var. BL kilidim açık. MIUI 13 kurmak istiyorum ancak dosyaları bulamadım. Bu cihaz için rom dosyalarını nasıl bulabilirim? Birde istediğim romlar arası geçiş yapabilmek için Redmi Note 10 Pro Global başlığındaki romları kullanabilir miyim?

Teşekkürler

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Merhaba,
Redmi Note 10 Pro India (Max) modeli cihazım var. BL kilidim açık. MIUI 13 kurmak istiyorum ancak dosyaları bulamadım. Bu cihaz için rom dosyalarını nasıl bulabilirim? Birde istediğim romlar arası geçiş yapabilmek için Redmi Note 10 Pro Global başlığındaki romları kullanabilir miyim?

Teşekkürler
Boşuna geçme pek performansı değil 12.5.10.0 şuan çok hızlı, stabil

anilvuraal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 10P
Meslek
Web Tasarım
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hakan5637

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
iyi günler bu cihaza Endonezya romu yükleye biliyormuyuz kilit açık bir sorun yada çalışmayan özelliği oluyor mu

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Mifirm sitesine girip, aygıt isminizi veya cihaz kod adınızı yazarak bir çok rom A ulaşabilirsiniz

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merhaba,

Teşekkürler
iyi günler bu cihaza Endonezya romu yükleye biliyormuyuz kilit açık bir sorun yada çalışmayan özelliği oluyor mu

Redmi Note 10 Pro yada Pro Max kod adı Sweet/Sweetin...
Kod adı Sweetin olan sizin cihazınız aralarında pek fark yok Sweetin de bazı NFC gibi sensör eksik ama Sweet le içeriği aynı Custom Romlar ikisi için aynıdır kısaca Pro Max cihazda NFC gibi sensörlerin çalışması beklentisine girmeden Pro cihaza Endonezya sürüm rom kurabilirsiniz... tercih sizin...

Hakan5637

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
Redmi Note 10 Pro yada Pro Max kod adı Sweet/Sweetin...
Kod adı Sweetin olan sizin cihazınız aralarında pek fark yok Sweetin de bazı NFC gibi sensör eksik ama Sweet le içeriği aynı Custom Romlar ikisi için aynıdır kısaca Pro Max cihazda NFC gibi sensörlerin çalışması beklentisine girmeden Pro cihaza Endonezya sürüm rom kurabilirsiniz... tercih sizin...

Yükleyebilirsin,bir sorun yok

ilginiz için teşekkürler

tijda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tijda
Cihazım
Note 7
Konular
13
Merhaba,

Teşekkürler
Selamlar Redmi note 10 pro global romları kurmayın kamera performansı çok kötü bazı arkadaşlar kurabilirsiniz demiş ama bilmeden yanlış yönlendiriyorlar kaldıki script düzenlemeniz gerekiyor bilmiyorsanız fazla kurcalamayın benim tavsiyem indian son pilot sürüm 13.0.3 yüklemeniz ben 1 hafta oldu yükleyeli gayet memnunum.
Linki :.

Üst Alt