Yardım Redmi note 10 pro max Güncelleme için modem dosyası

tek258

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tek258
Cihazım
note10promax
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.01.0
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro max (hindistan)
Bootloader Kilidi
Açık
Geçen gün imei attırdığım redmi note 10 pro max' e miui 12.5.10 sürümünü kuracağım ota üzerinden gelen güncelleme ile ama güncelleme sonrası reboot ekranında kalmaması için modem dosyasını atmam lazımmış. Modem dosyasının linki ve nasıl atılacağını detaylıca anlatabilir misiniz? telefonda twrp yok cmd üzerinden flashlayacağım

muugdog03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
Geçen gün imei attırdığım redmi note 10 pro max' e miui 12.5.10 sürümünü kuracağım ota üzerinden gelen güncelleme ile ama güncelleme sonrası reboot ekranında kalmaması için modem dosyasını atmam lazımmış. Modem dosyasının linki ve nasıl atılacağını detaylıca anlatabilir misiniz? telefonda twrp yok cmd üzerinden flashlayacağım
Selam kaptan modem dosyasını aldınmı

Oyla:

Hakan5637

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
İyi akşamlar modem dosyası yedeği nasıl alınır bir video yada talimat var mı

Oyla:

omerfarukuzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
Bende redmi note 10 pro var imei repair yapıldı ancak yapan arkadaştan modem dosyasını aldım yedek olarak. Bugün 12.0 dan 12.5 e sonra 13 e güncelledim ve modem dosyasını boot ettim fastboot aracılığı ile hiç sorun yaşamadım. Ancak güncellemeden sonra telefon açılmıyor kapanıyor ve mi recovery olarak açılıyor. Fastboot moda alıp minimal adb ile fastboot flash modem buraya da yedek modem dosyasının konumunu yazıp enter yapınca saniyeler içerisinde sorun çözülmüş oldu. Kapatıp açtım sorun kalmadı. Şuan miui 13 kullanıyorum

Oyla:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
13 versiyonları için modem dosyası. şifre haberservis.com

Oyla:

omerfarukuzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
hocam kamerada donma sorunları var mı bu modemde
Hocam imei den önce yine miui 13 kullanıyordum kamerada donma VS sorunları vardı şuan kullanıyorum gayet seri stabil sıkıntı yaşamadım. Ancak şu fark var daha önce telefon hakkında bölümünde telefon adı redmi note 10 pro max Dı şimdi redmi note 10 pro... Yazılım farkı var mı bilmiyorum...

Oyla:

tek258

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tek258
Cihazım
note10promax
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam imei den önce yine miui 13 kullanıyordum kamerada donma VS sorunları vardı şuan kullanıyorum gayet seri stabil sıkıntı yaşamadım. Ancak şu fark var daha önce telefon hakkında bölümünde telefon adı redmi note 10 pro max Dı şimdi redmi note 10 pro... Yazılım farkı var mı bilmiyorum...
miui 13.0.4 kullanıyorum şu an kullandığım modemde kamerada 3 4 fotoğraf çektikten sonra donup restart atilana kadar kullanilmaz hale geliyor. eğer dediğiniz gibiyse kullandığınız modemi deneyebilirim. galiba bahsettiğiniz modem seyranlinin attığı modem değil mi?

Oyla:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
miui 13.0.4 kullanıyorum şu an kullandığım modemde kamerada 3 4 fotoğraf çektikten sonra donup restart atilana kadar kullanilmaz hale geliyor. eğer dediğiniz gibiyse kullandığınız modemi deneyebilirim. galiba bahsettiğiniz modem seyranlinin attığı modem değil mi?
evet hocam benden başka modem dosyası yazan yok zaten. siz bunu kullanın, diğer kullandığınız geçen sene oluşturduğum modem dosyası.

Oyla:
Üst Alt