- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar kendiminde kullandığı ve oldukça memnun kaldığım bu Aosp rom cihazlarımız için mevcut olduğundan paylaşma gereği gördüm. Diğer Aosp romlardan ayrılan en büyük özellikleri çeşitli iyileştirmeler içermesi ve yenilikler ile gelmesi. Peki nedir bu yenilikler ?
- Oyun alanı (Uyarı bildirimlerini devre dışı bırakma, Oyun içindeyken zil sesi modunu ayarlama, Uyanık kalma, Otomatik parlaklığı ayarlama, Arayüz menüsü şeffaflığını ayarlama)
- Oyunlarda daha yüksek Fps kilidini açın (Daha yüksek Fps kilidini açmak için belirli oyunlarda cihazınızı farklı bir model olarak taklit edin.)
- Sınırsız fotoğraf depolama (Google fotoğraflarda sınırsız yedekleme için cihazı Pixel Xl olarak taklit edin.
- Gezinme tuşlarının simgesini değiştirebilme (Samsung Oneui, Tecno Phantom X,Oneplus ve diğerleri).
- Durum çubuğu simgelerini değiştirebilme..
- Vowifi simgelerini değiştirebilme ve ayarlayabilme.
- Çeşitli animasyon stilleri ayarlayabilme.
- Çağrı kaydetme özelliği
- Tek parmak hariketi ile cihazı uyutma ve uyandırma ve dahası..
Kurulum:
- Cihazımızda Twrp recovery nin yüklü ve Bl kilidimizin açık olması gerekiyor.
- crDroid 8 Android 12 Pro/Max romumuzu indiriyoruz.
- Ses açma ve güç tuşuna basılı tutup Mi/Redmi logosu geldiğindeTwrp ye girip 3 wipe yapıyoruz (Dalvik art/cache,cache data)
- Telefonumuzu Twrp modda iken bilgisayarımıza bağlıyoruz ve rom dosyamızı telefonumuzun ana dizinine atıyoruz.
- Twpr den romu seçip swipe to wipe yapıp kuruyoruz, kurulum bittikten sonra asla cihazı yeniden başlatmıyor tekrar twrp ekranına dönüyoruz.
- Flamegapps'ı indiriyoruz (tercihinize göre basic veya full gaps indirebilirsiniz detaylı açıkladım.)
- Flamegapps paketini seçip swite to wipe yapıyoruz ardından tekrar Twrp ana ekranına dönüyoruz bu sefer format data yes yapıyoruz ve daha sonra wipe/cache dalvik diyor telefonumuzu yeniden başlatıyoruz.
- crDroid cihazımıza başarıyla yüklenmiştir.
Rom indirme linki:
FlameGapps:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
FlameGapps: