Yardım Redmi Note 10 Pro Kameraya Bağlanılamıyor Hatası

Gulecfurkann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.7.0
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 10 PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,

Telefonu alalı daha 2 ay olmuştur ancak 3 haftadır ' kameraya bağlanılamıyor ' hatası alıyorum. Verileri temizlemeyi ve tekrar başlatmayı denediğimde 1 kereye mahsus kamera geliyor ancak mod değiştirdiğimde yada kameradan çıkıp tekrar girince yine hata vermeye başlıyor. Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürünce 1 hafta sıkıntısız kullandım ama şimdi tekrar hata verdi. Kalıcı bir çözüm arıyorum. Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Farklı bir kamera uygulaması kullanın. Kameraya farklı bir uygulama ulaşabiliyor fakat kendi uygulaması erişemiyorsa yazılımsal bir problem vardır. Aynı şekilde üçüncü parti bir yazılım kendi yazılımı gibi ilk başta kameraya ulaşıyor yine ikinci defa üçüncü parti uygulama da ulaşamıyor ise akla kamera bağlantı soketi gelir ve cihazın açılıp soket bağlantıları kontrol edilmesi gerekir. Cihaz garantili ise servise gönderilmeli. Farklı rom çözüm olsa bile nihai sonuç yazılımsal da olsa, servis yolu görünmekte. Kendiniz atarsanız garanti kapsamı dışında kalacaktır.

Sizin yerinizde olsam güncelleme son paketi indirip tekrardan kurulum gerçekleştirirdim. Şayet yazılımsal bir problem ise %100 bu hatayı bir daha almayacaksınız. Buda alternatif rom yenileme olayıdır.

Oyla:
Üst Alt