- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Note 10 pro
- Konular
- 134
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Rom yok
- Telefon Modeli
- Redmi note 10 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar son üç haftadır oldu problem harici hiçbir problemi yok telefonun.
Kamera açtığımda bazen, çok sık şekilde kesik kesik diyim mor çizgiler oluyor kamera kitleniyor kapatıp açınca düzeliyordu.
Son iki haftadır ise buna ek olarak kamera açtığımda ekran simsiyah oluyor kamera kitlenmiş şekilde video yada ön kamera geçişi yapamıyorum hatta bazen açtığımda siyah ekranda kamera durduruldu diye bir yazı çıkıp birkaç saniye sonra kamera kapatılacak yazıyor.
Bu olaylar seyrek oluyordu günde bir kere veya iki kere oluyordu
Son hafta ise kamerayı günde iki üç kere anca açabiliyorum sürekli siyah ekran, kafasına göre arada bir açılıyor açıldığında bile bekliyorum kamera açık kalsın diye ama birkaç dakika içinde kamera yine kitleniyor.
Tek korkum telefonun tamamen kapanması böyle bir durum olmaz dimi?
Onun haricinde sorun donanımsal mı yazılımsal mı?
Telefonda düşme çarpma vs olmadı hiç.
Bu arada kamera böyle olduğunda instagram WhatsApp kamerasıda kapalı oluyor taki kamera açık olana dek onuda tam kestiremiyorum kamera açtığımda çalışıyor ama kameradan çıkıp tekrar açtığımda siyah erkan olabiliyor.
Uygulama sıfırladım bellek temizledim fayda etmedi haberiniz olsun.
Kamerada önemli değil böyle kullanırım telefon ansızın kapanmasın yeter bide onla uğraşmayım.
Sonuç olarak çözüm ne sizce neyin değişmesi lazım
Kamera açtığımda bazen, çok sık şekilde kesik kesik diyim mor çizgiler oluyor kamera kitleniyor kapatıp açınca düzeliyordu.
Son iki haftadır ise buna ek olarak kamera açtığımda ekran simsiyah oluyor kamera kitlenmiş şekilde video yada ön kamera geçişi yapamıyorum hatta bazen açtığımda siyah ekranda kamera durduruldu diye bir yazı çıkıp birkaç saniye sonra kamera kapatılacak yazıyor.
Bu olaylar seyrek oluyordu günde bir kere veya iki kere oluyordu
Son hafta ise kamerayı günde iki üç kere anca açabiliyorum sürekli siyah ekran, kafasına göre arada bir açılıyor açıldığında bile bekliyorum kamera açık kalsın diye ama birkaç dakika içinde kamera yine kitleniyor.
Tek korkum telefonun tamamen kapanması böyle bir durum olmaz dimi?
Onun haricinde sorun donanımsal mı yazılımsal mı?
Telefonda düşme çarpma vs olmadı hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada kamera böyle olduğunda instagram WhatsApp kamerasıda kapalı oluyor taki kamera açık olana dek onuda tam kestiremiyorum kamera açtığımda çalışıyor ama kameradan çıkıp tekrar açtığımda siyah erkan olabiliyor.
Uygulama sıfırladım bellek temizledim fayda etmedi haberiniz olsun.
Kamerada önemli değil böyle kullanırım telefon ansızın kapanmasın yeter bide onla uğraşmayım.
Sonuç olarak çözüm ne sizce neyin değişmesi lazım