Yardım Redmi Note 10 pro Kamera Sorunu

uk20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ukbe
Cihazım
xa ultra
Konular
1
Merhaba forum sakinleri.
Telefonumda kamerayı açtığım zaman eğer ön kameraysa sıkıntı yok çalışıyor, fakat arka kameraya çevirirsem telefon donuyor ve kapanıyor. Direk arka kameradan başlarsada aynı şekilde donuyor ardından yeniden başlıyor.
Not
1- tüm uygulamalar için geçerli snapchat, kendi kamera uygulaması vb.
2-miui 13.0.5 sürümünü kullanıyordum manuel güncelledim şuan miui13.0.12 sürümünü kullanıyorum

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Cihaz yurtdışı IMEI kayıtlı mı ?

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Hocam temiz kurulum önerisindeyim

uk20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ukbe
Cihazım
xa ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam temiz kurulum önerisindeyim
Hocam android olarak bilgim var lakin xiaomi olarak yeniyim birazcık tarif ederseniz veya bi rehber varsa linkini gönderebilirmisiniz?
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Aynı şekilde bende Xiaomi deneyimine 4-5 aylık süre öncesinde başladım ama genel itibari ile twrp modem IMEI repair durumları Android'e özgü olduğundan fazla yabancılık çekmedim cihaz Türkiye yurt içi kayıtlı olduğundan normal şekilde sıfırlama yapabilirsiniz fabrika ayarlarına geri dön seçeneği üzerinden yada tuş kombinasyonları ile sıfırlama yöntemini youtube üzerinden araştırırsanız daha sağlıklı çözüm olmuş olur bu arada mi hesabınız var ise şifresini unutmayalım veyahut sıfırlama öncesi kaldırmaya çalışırsak daha iyi olur

uk20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ukbe
Cihazım
xa ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şekilde bende Xiaomi deneyimine 4-5 aylık süre öncesinde başladım ama genel itibari ile twrp modem IMEI repair durumları Android'e özgü olduğundan fazla yabancılık çekmedim cihaz Türkiye yurt içi kayıtlı olduğundan normal şekilde sıfırlama yapabilirsiniz fabrika ayarlarına geri dön seçeneği üzerinden yada tuş kombinasyonları ile sıfırlama yöntemini youtube üzerinden araştırırsanız daha sağlıklı çözüm olmuş olur bu arada mi hesabınız var ise şifresini unutmayalım veyahut sıfırlama öncesi kaldırmaya çalışırsak daha iyi olur
Telefonu sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor donanımsal olup olmadığını nasıl tesbit edebilirim?

Proloader

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Promechanic
Cihazım
mi 10t
Konular
4
Cihazınız herhangi bir şekilde tamirciye vesaire herhangi bir yere tamir için gönderildi mi tamir edildi mi

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Telefonu sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor donanımsal olup olmadığını nasıl tesbit edebilirim?
Bu sorunu tek siz değil bir çok note 10 pro özellikle pro Max olanlar yaşıyor sorun maalesef donanımsal, Xiaominin ucuz parça kullanmasından kaynaklı diyorlar

uk20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ukbe
Cihazım
xa ultra
Konular
1
Cihazınız herhangi bir şekilde tamirciye vesaire herhangi bir yere tamir için gönderildi mi tamir edildi mi
Hayır gönderilmedi hocam. Garantisinin geçerli olması için nereye verbilirim telefonu?

Üst Alt