Yardım Redmi note 10 pro kamera AI çalışmıyor yardım

omerfrkder35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Kameradaki AI özelliği çalışmıyor yani şu şekilde örneğin mi note 10 lite cihazda kamera çimen görünce rengi değiştiriyor daha resmi çekmeden aynı şekilde mi 9T cihazımda öyleydi fakat bu cihaz algılıyor çimeni rengi vs ayarlamıyor sadece çimen için değil herşeyde aynı kamera lütfen yardım edin daha önceki konularıma da yardımcı olan birisi olmadı nasıl bir çözüm bulabilirim (format-hard reset-custom rom benzeri şeyler olmadan)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Endonezya Romda çalışıyor hiç bir sorun yok. Global romda da Çalışıyordu.

omerfrkder35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TR rom kullanıyorum yapı numaramı da buraya bırakıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
MIUI 12.5 RKFTRXM

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
TR rom kullanıyorum yapı numaramı da buraya bırakıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
MIUI 12.5 RKFTRXM
Ekstra olarak hiç bir işlem yapmadım çalışıyordu Ai tıklayınca Çiçek Bulut güneş algılıyordu. Kamera fazla kullanan biri değilim.

omerfrkder35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekstra olarak hiç bir işlem yapmadım çalışıyordu Ai tıklayınca Çiçek Bulut güneş algılıyordu. Kamera fazla kullanan biri değilim.
Benimki de algılıyor AI yazısı yerine mesela güneş resmi yaprak resmi geliyor ama görüntüyü düzenlemiyor örneğin:
Mi note 10 lite ile bahçeyi çektiğimi düşünelim resmi daha çekmeden yeşili daha canlı yapıyor havayı daha mavi yapıyor vs vs
Fakat redmi note 10 pro cihaz ile bu bahçeyi çektiğimde yapay zeka yine görüyor bahçeyi ama ne bir renk ayarı ne de görüntüde düzenleme yapmıyor sorunum bu aslında :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önereceğiniz bir kamera uygulaması varsa eğer çok mutlu olurum gcam istiyorum aslında ama çok sorunlu mesela geniş açılı lense almak istediğimde bazı sürümlerde uygulama yeniden açılıyor geniş açı modunda (zaman kaybı) bazı sürümlerde de direkt diğer lensler yok en stabil olanı bana atarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
Üst Alt