Yardım Redmi note 10 pro instagram bozuk

Adige00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adige
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.7
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba, resimlerde olduğu gibi Instagram son 3-4 gündür bazı resimleri böyle gösteriyor. Neden kaynaklı olur? Bazı resimleri de hiç yüklemiyor. Bilen veya aynı sorunu yaşayan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG-20230319-WA0002.jpg
    IMG-20230319-WA0002.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG-20230319-WA0003.jpg
    IMG-20230319-WA0003.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG-20230319-WA0005.jpg
    IMG-20230319-WA0005.jpg
    206,8 KB · Görüntüleme: 3

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Instagram'da bu tür sorunlar bazen zaman zaman yaşanabilir. Bunun birçok farklı nedeni olabilir, örneğin:

1. İnternet bağlantısı sorunları: Bu tür sorunlar genellikle Instagram'ın doğru şekilde yüklenememesine neden olur. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve güvenilir bir bağlantı sağladığınızdan emin olun.

2. Güncelleme sorunları: Instagram uygulamasının en son sürümünü kullanmadığınız sürece bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz. App Store veya Google Play Store'dan en son sürüm güncellemesini indirerek bu sorunu çözebilirsiniz.

3. Kötü cache: Tarayıcınızın önbelleği, Instagram'ın doğru şekilde yüklenememesine neden olabilir. Tarayıcınızın ayarlarından önbelleği temizleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

4. Sorunlu bir versiyon: Bazı durumlarda, Instagram uygulamasının yeni bir sürümü sorunlu olabilir. Bu durumda, genellikle Instagram geliştirici ekibi bir düzeltme gönderir veya bir sonraki güncellemesiyle sorunu çözebilir.

Bu soruna çözüm bulmak için önce yukarıda belirtilen nedenleri kontrol edebilirsiniz. Bunları yapmanıza rağmen hala sorun devam ederse, Instagram yardım ekibine ulaşarak konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Oyla:

Adige00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adige
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Instagram'da bu tür sorunlar bazen zaman zaman yaşanabilir. Bunun birçok farklı nedeni olabilir, örneğin:

1. İnternet bağlantısı sorunları: Bu tür sorunlar genellikle Instagram'ın doğru şekilde yüklenememesine neden olur. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve güvenilir bir bağlantı sağladığınızdan emin olun.

2. Güncelleme sorunları: Instagram uygulamasının en son sürümünü kullanmadığınız sürece bu tür sorunlar yaşayabilirsiniz. App Store veya Google Play Store'dan en son sürüm güncellemesini indirerek bu sorunu çözebilirsiniz.

3. Kötü cache: Tarayıcınızın önbelleği, Instagram'ın doğru şekilde yüklenememesine neden olabilir. Tarayıcınızın ayarlarından önbelleği temizleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

4. Sorunlu bir versiyon: Bazı durumlarda, Instagram uygulamasının yeni bir sürümü sorunlu olabilir. Bu durumda, genellikle Instagram geliştirici ekibi bir düzeltme gönderir veya bir sonraki güncellemesiyle sorunu çözebilir.

Bu soruna çözüm bulmak için önce yukarıda belirtilen nedenleri kontrol edebilirsiniz. Bunları yapmanıza rağmen hala sorun devam ederse, Instagram yardım ekibine ulaşarak konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Peki teşekkürler internetimde bir sorun yok instagram sürmümde son güncelleme önbelleğini vs. hep temizledim fakat aynı sanırım instagram kaynaklı fakat sanırım sadece benim telefonda olmuş :D

Oyla:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Peki teşekkürler internetimde bir sorun yok instagram sürmümde son güncelleme önbelleğini vs. hep temizledim fakat aynı sanırım instagram kaynaklı fakat sanırım sadece benim telefonda olmuş :D
Eğer tüm bu adımları uyguladıysanız ve hala sorun devam ediyorsa, bu sorunun cihazınızla ilgili olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurabiliriz. Bu nedenle, cihazınızı kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, cihazınızın işletim sistemini de güncellemek faydalı olabilir. Bunun için, ayarlar bölümüne girerek "Güncelleme" bölümünü kontrol edebilirsiniz.

Bunların hiçbiri sorunu çözmezse, sorunun Instagram tarafında kaynaklandığından eminseniz, Instagram yardım ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Sorunu ayrıntılı bir şekilde açıklayarak, size yardımcı olabilecekler ve sorunu çözmenizde destek sağlayacaklardır.

Oyla:
Üst Alt