- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 8 PR
- Konular
- 23
Merhaba,
Umarım konuyu doğru katagoriye açmışımdır.
Redmi Note 10 Pro telefonumla ilgili bir IMEI kaydı sorunu yaşıyorum. Sorunumla ilgili yardımınızı istiyorum.
telefonumu 2023 mayıs ayında satın aldım. Ancak, fark ettim ki IMEI numaramın kaydı yapılmamış veya eksik bir şekilde kaydedilmiş olabilir. Bu nedenle, telefonumu kayıt ettirmek veya IMEI numaramın doğru bir şekilde kaydedilmesini sağlamak için konu açıyorum.
Sorunumun çözümü için aşağıdaki adımları takip ettim:
1. Telefonu yeniden başlattım ve IMEI numarasını kontrol ettim.
2. SIM kartı çıkardım ve tekrar taktım.
3. Farklı bir SIM kart denedim.
Ancak, sorun hala devam ediyor ve IMEI numaramın süresi dolmuş gözüküyor.
Lütfen, IMEI numaramın doğru bir şekilde kaydedilmesi ve telefonumun kayıt işleminin tamamlanması için yardımcı olabilir misiniz? Sorunumun bir an önce çözülmesini ve telefonumu tam anlamıyla kullanabilmeyi çok istiyorum.
Umarım konuyu doğru katagoriye açmışımdır.
Redmi Note 10 Pro telefonumla ilgili bir IMEI kaydı sorunu yaşıyorum. Sorunumla ilgili yardımınızı istiyorum.
telefonumu 2023 mayıs ayında satın aldım. Ancak, fark ettim ki IMEI numaramın kaydı yapılmamış veya eksik bir şekilde kaydedilmiş olabilir. Bu nedenle, telefonumu kayıt ettirmek veya IMEI numaramın doğru bir şekilde kaydedilmesini sağlamak için konu açıyorum.
Sorunumun çözümü için aşağıdaki adımları takip ettim:
1. Telefonu yeniden başlattım ve IMEI numarasını kontrol ettim.
2. SIM kartı çıkardım ve tekrar taktım.
3. Farklı bir SIM kart denedim.
Ancak, sorun hala devam ediyor ve IMEI numaramın süresi dolmuş gözüküyor.
Lütfen, IMEI numaramın doğru bir şekilde kaydedilmesi ve telefonumun kayıt işleminin tamamlanması için yardımcı olabilir misiniz? Sorunumun bir an önce çözülmesini ve telefonumu tam anlamıyla kullanabilmeyi çok istiyorum.