Yardım Redmi Note 10 Pro için en iyi MIUI sürümü hangisidir? (Kamera AI, Gece Modu Sorunu)

Kyyowana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selen
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Cihazım 12.5.6, 12.5.4 veya 12.5.1 sürümündeyken (Hatırlamıyorum) IMEI atıldı. Cihazda IMEI sonrası kamerada AI, Gece Modu sorunu olmaya başladı. Satın aldığım kişi 13.0.14 yükleyince düzeleceğini söyledi. Düzelmedi. Şuan bir siteden 13.0.14 için modem dosyası buldum. Bu işlemi nasıl yapacağım bilmiyorum, yaparsam çözülür mü? Sizce en iyi sürüm hangisidir? O sürüme göre önce sürüme çevireceğim sonra ona göre modem dosyası bulacağım. Telefonumda kasma, donma, teknik sorunlar gibi şeyler çok takıntı olduğum şeyler. Hem estetik hem seri olacak bir sürüm düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
Bulduğum modem dosyasını da paylaşmak istiyorum:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu modelde kamera sorunu vs. olmuyor modem kaynaklı bir sorundur miui 12 de 13te ve 14 de sorunsuz..

Kyyowana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selen
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu modelde kamera sorunu vs. olmuyor modem kaynaklı bir sorundur miui 12 de 13te ve 14 de sorunsuz..
Teşekkür ederim peki Redmi Note 10 Pro gündelik kullanım için önerebileceğiniz en iyi sürüm hangisidir? Sizce hangisi olmalı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular