Rom Redmi Note 10 Pro HyperOS 2.0 nasıl kurabilirim

dtuna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
RedmiNote10Pro
Konular
1
Redmi Note 10 Pro cihazıma HyperOS 2.0 kurmak istiyorum, xiaomiupdate.com'dan son güncellemelere baktığımda ise listede Redmi Note 12 Pro 4G cihazı için olan güncellemeler de vardı. Bu cihaz için çıkan güncellemeleri kendi cihazıma kursam sorun yaşar mıyım, eğer sorun yaratacaksa en sağlıklı şekilde nasıl HyperOS 2.0'a geçiş yapabilirim?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Redmi Note 10 Pro cihazıma HyperOS 2.0 kurmak istiyorum, xiaomiupdate.com'dan son güncellemelere baktığımda ise listede Redmi Note 12 Pro 4G cihazı için olan güncellemeler de vardı. Bu cihaz için çıkan güncellemeleri kendi cihazıma kursam sorun yaşar mıyım, eğer sorun yaratacaksa en sağlıklı şekilde nasıl HyperOS 2.0'a geçiş yapabilirim?
Bu cihaz için Hyper çıkmadı hocam. Bazı geliştiricilerin yaptığı Hyper portları var. Onları yükleyebilirsin.
Note 12 Pro başka cihaz olduğu için ona ait romları yüklemeyi denemeyin kesinlikle.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
54
Bu cihaz için Hyper çıkmadı hocam. Bazı geliştiricilerin yaptığı Hyper portları var. Onları yükleyebilirsin.
Note 12 Pro başka cihaz olduğu için ona ait romları yüklemeyi denemeyin kesinlikle.
+ bootloop'a düşebilir cihaz ya brick edersiniz. Dediği gibi port romlar deneyin

dtuna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
RedmiNote10Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Port romlara nereden ulaşabilirim?

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Kusura bakmayın hocam sizi uğraştırıyorum ama göremedim, link atabilme şansınız var mı?
Hocam internette arama yapabilirsiniz örnek arama "Redmi Note 10 Pro hyperos 2.0 port rom" gibi. Bir çok Xiaomi cihazının custom/port/aosp üzerine telegram kanalı da olabiliyor. Telegram da arama yaparak da bulabilirsiniz.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
54
Kusura bakmayın hocam sizi uğraştırıyorum ama göremedim, link atabilme şansınız var mı?

Hocam internette arama yapabilirsiniz örnek arama "Redmi Note 10 Pro hyperos 2.0 port rom" gibi. Bir çok Xiaomi cihazının custom/port/aosp üzerine telegram kanalı da olabiliyor. Telegram da arama yaparak da bulabilirsiniz.
Ben AOSP Rom istiyom diyorsanız Oyun+Gündelik CrDroid öneririm.

Üst Alt