Yardım Redmi Note 10 Pro Hindistan rom

myzer1963

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
RedmiNote10pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.3 kararlı (RKFIDXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba üstadlar...biraz uzun kusura bakmayın lütfen
cihazım TR global kilidi açıp endonezya rom u yüklemiştim.dokunma ve kaydırmalarda takılmalardan dolayı hindistan rom u yükleyip arasındaki farkı görmek istiyorum.arama kaydetme uygulaması yüzünden bunları kullanmak istiyorum ancak ne hikmetse rom yüklenirken (missmatching image and device error) böyle hata alıyorum tüm mi flash uygulamalarını denedim tgz uzantı olmasına da dikkat ettim endonezya rom u yükleniyor driver sorunu olsa romu atamazdım root kesınlikle düşünmedim.root a bulasırsam hiç rahat duramam kendimi biliyorum.yardımcı olursanız tesekkür ederim.

arinalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
6
Büyük ihtimal yüklediğiniz romdan kaynaklı böyle bir hata alıyorsunuz. Öncelikle yükleyeceğiniz hindistan romunun telefonun kutusundan çıkan stock romunu yüklemeniz lazım.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhaba üstadlar...biraz uzun kusura bakmayın lütfen
cihazım TR global kilidi açıp endonezya rom u yüklemiştim.dokunma ve kaydırmalarda takılmalardan dolayı hindistan rom u yükleyip arasındaki farkı görmek istiyorum.arama kaydetme uygulaması yüzünden bunları kullanmak istiyorum ancak ne hikmetse rom yüklenirken (missmatching image and device error) böyle hata alıyorum tüm mi flash uygulamalarını denedim tgz uzantı olmasına da dikkat ettim endonezya rom u yükleniyor driver sorunu olsa romu atamazdım root kesınlikle düşünmedim.root a bulasırsam hiç rahat duramam kendimi biliyorum.yardımcı olursanız tesekkür ederim.
Bu romu yüklemeye çalışıyorsunuz değil mi?

Tayvan romunda da MIUI arama ve mesaj uygulamaları var. Ses kaydı özelliği de olması lazım.

Ayrıca Endonezya romunda 12.5.2 sürümü sorunsuz çalışıyor. 12.5.3 sürümde bahsettiğiniz takılmalar mevcut.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım