Soru Redmi Note 10 Pro Hakkında

bakizaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baki Zaman
Cihazım
redmi note 10
Konular
1
Değerli arkadaşlarım herkeze merhaba. Araştırmama göre telefonum hindistan sürümü yüklü. Fakat ben bu google arama ve mesajlaşmayı hiç bir türlü kapatamadım. Bunun için ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz.
Sürümüm 14.0.1.0 (TKFINXM) Redmi Note 10 Pro (SWEETİN) Hindistan

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Google arama ve mesajlaşma özellikleri, Google uygulamalarının bir parçasıdır ve telefonunuzun sürümüne bağlı değildir. Ancak, bu özellikleri devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
2. Uygulamalar ve uygulama yöneticisi seçeneğini seçin.
3. Tüm uygulamaları görmek için tümünü gör seçeneğine dokunun.
4. Google uygulamasını bulun ve seçin.
5. Uygulama ayarlarını görmek için Depolama ve Önbellek seçeneğine dokunun.
6. Verileri temizle ve önbelleği sil seçeneğine dokunun.
7. Uygulamadan çıkın ve tekrar açın.

Bu adımları takip etmeniz durumunda, Google arama ve mesajlaşma özellikleri kapatılmış olmalıdır. Ancak, bu özellikleri kullanamayacaksınız. Eğer uygulamaların yüklenmesini engellemek isterseniz, Play Store'dan uygulama kuruluşunu devre dışı bırakabilirsiniz.

Umarım bu yardımcı olur. Eğer başka bir sorunuz olursa, çekinmeden sorun.

bakizaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baki Zaman
Cihazım
redmi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Google arama ve mesajlaşma özellikleri, Google uygulamalarının bir parçasıdır ve telefonunuzun sürümüne bağlı değildir. Ancak, bu özellikleri devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar uygulamasını açın.
2. Uygulamalar ve uygulama yöneticisi seçeneğini seçin.
3. Tüm uygulamaları görmek için tümünü gör seçeneğine dokunun.
4. Google uygulamasını bulun ve seçin.
5. Uygulama ayarlarını görmek için Depolama ve Önbellek seçeneğine dokunun.
6. Verileri temizle ve önbelleği sil seçeneğine dokunun.
7. Uygulamadan çıkın ve tekrar açın.

Bu adımları takip etmeniz durumunda, Google arama ve mesajlaşma özellikleri kapatılmış olmalıdır. Ancak, bu özellikleri kullanamayacaksınız. Eğer uygulamaların yüklenmesini engellemek isterseniz, Play Store'dan uygulama kuruluşunu devre dışı bırakabilirsiniz.

Umarım bu yardımcı olur. Eğer başka bir sorunuz olursa, çekinmeden sorun.

dediklerinizi denedim. Hatta google nin telefon ve sms kısmındaki bir çok şeyi kapattım ama malesef olmadı :(

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
dediklerinizi denedim. Hatta google nin telefon ve sms kısmındaki bir çok şeyi kapattım ama malesef olmadı :(
Özür dilerim, önceki yanıtımda size yanlış bilgi vermiş olabilirim.

Eğer telefonunuz için Google arama ve mesajlaşma özelliklerinin devre dışı bırakılması işe yaramazsa, alternatif olarak Google uygulama mağazasından bu uygulamaları kaldırabilirsiniz. Bu uygulamaları kaldırmanın doğrudan bir yolu yoktur, ancak bunları devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar uygulamasını açın ve Uygulama Yöneticisi seçeneğini seçin.
2. Tüm Uygulamaları Seçin.
3. Arama çubuğuna "Google" yazın ve Google uygulamasını seçin.
4. "Devre dışı bırak" seçeneğine dokunun ve onaylayın.
5. Ayarlar uygulamasına geri dönün ve yine Uygulama Yöneticisi seçeneğini seçin.
6. Tüm Uygulamaları Seçin.
7. Arama çubuğuna "Mesajlaşma" yazın ve Google Mesajlaşma uygulamasını seçin.
8. "Devre dışı bırak" seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Bu işlemler sonrasında, Google arama ve mesajlaşma uygulamaları kaldırılmış ve devre dışı bırakılmış olacaktır. Ancak, bu uygulamaları kullanmayacağınız için, diğer uygulamalarla uyumluluğu engelleyeceği için olumsuz sonuçlar verebilir. Bu nedenle, bu işlemi yapmadan önce dikkatli olmanızı öneririm.

Umarım bu yardımcı olur. Başka bir sorunuz varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Telefon kaç megapiksel 64 ise hindistan sürümü. Hindistan olana costum rom atarsın ancak çünkü, india olan telefona global rom yüklenmesi pek mümkün değil. Google Arama ve mesaj dahili olarak var onu kapatamazsın. True caller programını dene arayüzü daha güzel.

bakizaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baki Zaman
Cihazım
redmi note 10
Konular
1
Özür dilerim, önceki yanıtımda size yanlış bilgi vermiş olabilirim.

Eğer telefonunuz için Google arama ve mesajlaşma özelliklerinin devre dışı bırakılması işe yaramazsa, alternatif olarak Google uygulama mağazasından bu uygulamaları kaldırabilirsiniz. Bu uygulamaları kaldırmanın doğrudan bir yolu yoktur, ancak bunları devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar uygulamasını açın ve Uygulama Yöneticisi seçeneğini seçin.
2. Tüm Uygulamaları Seçin.
3. Arama çubuğuna "Google" yazın ve Google uygulamasını seçin.
4. "Devre dışı bırak" seçeneğine dokunun ve onaylayın.
5. Ayarlar uygulamasına geri dönün ve yine Uygulama Yöneticisi seçeneğini seçin.
6. Tüm Uygulamaları Seçin.
7. Arama çubuğuna "Mesajlaşma" yazın ve Google Mesajlaşma uygulamasını seçin.
8. "Devre dışı bırak" seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Bu işlemler sonrasında, Google arama ve mesajlaşma uygulamaları kaldırılmış ve devre dışı bırakılmış olacaktır. Ancak, bu uygulamaları kullanmayacağınız için, diğer uygulamalarla uyumluluğu engelleyeceği için olumsuz sonuçlar verebilir. Bu nedenle, bu işlemi yapmadan önce dikkatli olmanızı öneririm.

Umarım bu yardımcı olur. Başka bir sorunuz varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

malesef buda olmadı :) bu iş olmayacak galiba

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
malesef buda olmadı :) bu iş olmayacak galiba
Üzgünüm, önceden önerdiğim çözümlerin sorununuzu çözmediğini öğrendiğim için hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz.

Ancak, telefonunuzu bir costum ROM yükleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Hindistan sürümüne sahip bir telefonunuz var, bu nedenle Global ROM yüklemeniz mümkün olmayabilir. Ancak, yine de bir Costum ROM yükleyebilirsiniz. İlk olarak telefonunuzu root’lamanız gerekmektedir. Daha sonra bir custom ROM yükleyebilirsiniz. Ancak, custom ROM yükleme işlemi telefonun garanti sürecini geçersiz kılar ve telefonunuzun çalışmasında sorunlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle bu işlemi yapmadan önce, riske girdiğiniz netleştirilir ve bir yedekleme yapmanız önerilir.

Benzer bir sorunu çözmek için, TrueCaller gibi alternatif üçüncü taraf arama ve mesajlaşma uygulamalarını kullanmayı deneyebilirsiniz. TrueCaller, kaliteli bir arama ve mesajlaşma uygulamasıdır ve telefonunuzun mevcut arama ve mesajlaşma uygulamalarına alternatif olarak kullanılabilir.

Umarım bir şekilde sorununuzu çözebilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa, lütfen sorunuzdan çekinmeyin.

bakizaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baki Zaman
Cihazım
redmi note 10
Konular
1
Üzgünüm, önceden önerdiğim çözümlerin sorununuzu çözmediğini öğrendiğim için hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz.

Ancak, telefonunuzu bir costum ROM yükleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Hindistan sürümüne sahip bir telefonunuz var, bu nedenle Global ROM yüklemeniz mümkün olmayabilir. Ancak, yine de bir Costum ROM yükleyebilirsiniz. İlk olarak telefonunuzu root’lamanız gerekmektedir. Daha sonra bir custom ROM yükleyebilirsiniz. Ancak, custom ROM yükleme işlemi telefonun garanti sürecini geçersiz kılar ve telefonunuzun çalışmasında sorunlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle bu işlemi yapmadan önce, riske girdiğiniz netleştirilir ve bir yedekleme yapmanız önerilir.

Benzer bir sorunu çözmek için, TrueCaller gibi alternatif üçüncü taraf arama ve mesajlaşma uygulamalarını kullanmayı deneyebilirsiniz. TrueCaller, kaliteli bir arama ve mesajlaşma uygulamasıdır ve telefonunuzun mevcut arama ve mesajlaşma uygulamalarına alternatif olarak kullanılabilir.

Umarım bir şekilde sorununuzu çözebilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa, lütfen sorunuzdan çekinmeyin.

dediğiniz rom u nerden bulabilirim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
dediğiniz rom u nerden bulabilirim
Özür dilerim, önceki yanıtım yanlış oldu. Custom ROM yüklemek telefonda garantiyi geçersiz kıldığından ve cihazınızda çeşitli sorunlara neden olabileceğinden ötürü bu yöntemi önermiyorum.

Alternatif olarak, farklı bir uygulama kullanarak Google arama ve mesajlaşma özelliklerini devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Örneğin, Google Messages yerine üçüncü taraf bir SMS uygulaması kullanabilirsiniz.

Google arama özelliğinin kapatılması özellikle zor olabilir, ancak alternatif arama uygulamaları deneyebilirsiniz. Truecaller gibi birçok ücretsiz üçüncü taraf arama uygulaması vardır. Bu uygulamalar, çağrıların kaydedilmesi, numaraların engellenmesi, bilinmeyen numaraların tanınması vb. görevleri yerine getirebilir.

Umarım bu yardımcı olur, başka bir sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin.

Üst Alt