Yardım Redmi Note 10 Pro global yasal uyarı mesajı

Minton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi redminot
Konular
2
Herkese merhaba,

Dostlar bir arkadaştan redmi Note 10 Pro aldım ikinci el IMEI kayıtlı,bana alırken sadece sıfırlama yapma dedi bende yapmadım zaten sadece uygulama güncellemelerini yaptım yazılım güncellemesi falan yapmadım,alalı daha 1 hafta oldu telefonu bugün yasal uyarı diye mesaj geldi IMEI kayıtlı altında olmadığından 90 gün içinde kapatılacaktır diye,acemiyim bu android islemlerinde ne yapmam lazım yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim
İmei sorguladım *#06# komutla iki imei var biri mesajda gelen IMEI ile aynı

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Arkadaş sizi keklemiş anlaşılan

Minton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi redminot
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş sizi keklemiş anlaşılan
Nasıl keklemiş anlamadım zaten IMEI kayıtlı telefonlar IMEI atılarak kullanılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum yani bu sorunun çözümü yok mu keklenmişim diyip telefonu çöpe mi atayım IMEI kayıtlı diye telefon alan herkes mi keklenmiş oluyor anlamadım çözüm var mı peki keklenmem dışında rica etsem

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Nasıl keklemiş anlamadım zaten IMEI kayıtlı telefonlar IMEI atılarak kullanılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum yani bu sorunun çözümü yok mu keklenmişim diyip telefonu çöpe mi atayım IMEI kayıtlı diye telefon alan herkes mi keklenmiş oluyor anlamadım çözüm var mı peki keklenmem dışında rica etsem
Keklenmiş sözü büyük ihtimalle arkadaşınız IMEI yi patlatıp sizlere ürünü vermiş olması olabilir bilgi sahibi bir telefoncuya giderseniz sizlere yeni IMEI tahsis eder bu şekilde IMEI sorunu çözülmüş olur IMEI kısaca kullanmış olduğunuz GSM firmalarının verdiği hattın çalışmasına yarayan kod bileşenidir ortalama fiyatı 500tl bandında güvenilir telefoncu sorununuzu çözecektir

Minton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi redminot
Konular
2
Keklenmiş sözü büyük ihtimalle arkadaşınız IMEI yi patlatıp sizlere ürünü vermiş olması olabilir bilgi sahibi bir telefoncuya giderseniz sizlere yeni IMEI tahsis eder bu şekilde IMEI sorunu çözülmüş olur IMEI kısaca kullanmış olduğunuz GSM firmalarının verdiği hattın çalışmasına yarayan kod bileşenidir ortalama fiyatı 500tl bandında güvenilir telefoncu sorununuzu çözecektir
Teşekkür ederim bunu öğrenmek istiyordum kapanana kadar kullanabilir miyim yoksa kapanmadan IMEI attıralım mı birde iki IMEI var çift hat dolayısı ile galiba diğer slota taksam hattı sorun çözülür mü yoksa ben yine de IMEI attırayım mı

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Teşekkür ederim bunu öğrenmek istiyordum kapanana kadar kullanabilir miyim yoksa kapanmadan IMEI attıralım mı birde iki IMEI var çift hat dolayısı ile galiba diğer slota taksam hattı sorun çözülür mü yoksa ben yine de IMEI attırayım mı
*#06# yaptığınızda çıkan IMEI'leri edevlet üzerinde sorgulatın. Sizin cihaz görünüyor ise orijinal IMEI adresleridir, değilse telefona yüklenen IMEI büyük ihtimalle başka cihaza da yüklenmiştir o yüzden kapatılıyordur.
IMEI kaydı yaptırabilirsiniz.

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Şuan yazılımla bu modele kalıcı imei atılabiliyormu evdeki boşta duran cihazın imeisi ile kaydettirsek. veya sonrasında rom degişiminde modem dosyasını ve efs yedegi almak mı lazım. Benimde 2 ay falan kaldı sürenin dolmasına

Minton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi redminot
Konular
2
*#06# yaptığınızda çıkan IMEI'leri edevlet üzerinde sorgulatın. Sizin cihaz görünüyor ise orijinal IMEI adresleridir, değilse telefona yüklenen IMEI büyük ihtimalle başka cihaza da yüklenmiştir o yüzden kapatılıyordur.
IMEI kaydı yaptırabilirsiniz.
Merhaba yardımınız için çok teşekkür ederim

"Kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI" diyor ve cihaz benim cihaz olarak görünüyor "Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: Redmi Note 10 Pro, Marka:Redmi, Model Bilgileri:" bu şekilde yani orjinal IMEI adresleri mi oluyor sorun yok gibi

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhaba yardımınız için çok teşekkür ederim

"Kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI" diyor ve cihaz benim cihaz olarak görünüyor "Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: Redmi Note 10 Pro, Marka:Redmi, Model Bilgileri:" bu şekilde yani orjinal IMEI adresleri mi oluyor sorun yok gibi
Her iki IMEI adresi de böyle gösteriyor ise cihaz yurtdışından gelmiş herhangi bir IMEI repair işlemi görmemiş sanırım.

Minton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi redminot
Konular
2
Her iki IMEI adresi de böyle gösteriyor ise cihaz yurtdışından gelmiş herhangi bir IMEI repair işlemi görmemiş sanırım.
Evet diğerinde de aynı şekilde "Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd, Pazar Adı: Redmi Note 10 Pro, Marka:Redmi, Model Bilgileri:" yazıyor
Peki bu durumda ne yapmam lazım yada bişey yapmadan kullanmaya devam edeyim mi kapanır mı acaba

Üst Alt