Soru Redmi note 10 pro global bootlader unlock ve imei hakkında?

Ahmed27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Yeni note 10 pro almıştım. Satıcı 2 sim'in imeisi kapanmadan getir. Yoksa anakart açılır dedi. bootlader kilidi için gün aldım. Kilit açıldı şu anda. Şimdi bunu imei kapanana kadar kullansam yine anakarta müdahale edilipmi açılır? Yoksa bootlader açık olduğu için anakarta işlem yapmaya gerek kalmazmı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
direnç değişimi ile yapılırsa sorunsuz güncelleme yaparsınız. Değişmeden yapılırsa güncellemeden sonra modem yüklemeniz gerekli. Kilit açıldıktan sonra şebeke olmuş olmamış bir önemi yok istediğiniz zaman imei işlemi yapılır..

Ahmed27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direnç değişimi ile yapılırsa sorunsuz güncelleme yaparsınız. Değişmeden yapılırsa güncellemeden sonra modem yüklemeniz gerekli. Kilit açıldıktan sonra şebeke olmuş olmamış bir önemi yok istediğiniz zaman imei işlemi yapılır..
çok teşekkür ederim. peki bu durumda imei atılınca yine format mı atılır. tüm hafız silinirmi? yoksa sadece imei mi atılır.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çok teşekkür ederim. peki bu durumda imei atılınca yine format mı atılır. tüm hafız silinirmi? yoksa sadece imei mi atılır.
onu o anda işlemi yapacak kişiye sormalısınız.

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
onu o anda işlemi yapacak kişiye sormalısınız.
Benim birtane direnç ile IMEI atılmış cihazım var bu cihazın bl kilidi kapalı , açmam gerekli mi ? İleride oluşacak problemler için acaba . Güncelleme de sıkıntı yok peki sıfırlama yaparsam problem olur mu?
Teşekkür ederim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Benim birtane direnç ile IMEI atılmış cihazım var bu cihazın bl kilidi kapalı , açmam gerekli mi ? İleride oluşacak problemler için acaba . Güncelleme de sıkıntı yok peki sıfırlama yaparsam problem olur mu?
Teşekkür ederim
tabiki kilit açık olursa klon durumu olursa masraf düşer.. sıfırlamaya bir şey diyemeyeceğim.. Yurtdışı cihazlar ayarlardan sıfırlanmaz zaten bu yazılı olmayan bir kuraldır. riskli..

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
tabiki kilit açık olursa klon durumu olursa masraf düşer.. sıfırlamaya bir şey diyemeyeceğim.. Yurtdışı cihazlar ayarlardan sıfırlanmaz zaten bu yazılı olmayan bir kuraldır. riskli..
Anladım teşekkür ederim.👍

Üst Alt