Yardım Redmi note 10 pro gece şarj tüketiyor

Promisew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Derin
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba redmi note 10 pro kullanıyorum alalı 17 gün oldu. Kullanmadığım halde gece şarj yiyor araştırdım çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor birkaç gün uyuduğum da uçak moduna alıp denedim şarj yemedi ama dünden beri uçak modunda bile yemeye başladı. Gece teli bıraktığım da %98 di uyandığımda %83 e düşmüş bu neden kaynaklı bir çözümü var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-03-09-11-22-040_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-04-03-09-11-22-040_com.miui.securitycenter.jpg
    296,2 KB · Görüntüleme: 32

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Android sistemi arka planda indeksleme yapıyor gibi gözüküyor ve telefon uyku moduna girmiyor gibi Rehber - Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-11} bu linkteki işlemleri yaparsan telefonun rahatlayabilir gibi ve güvenlik/ayarlar/hızı arttır bölümünden cihaz kilitlendiğinde önbelliği temizle süresi asla ise onu 10 veya 30 dk yapmanı öneririm bunlara rağmen yine düzelmezse hard reset atabilirsin

Oyla:

Promisew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Derin
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android sistemi arka planda indeksleme yapıyor gibi gözüküyor ve telefon uyku moduna girmiyor gibi Rehber - Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-11} bu linkteki işlemleri yaparsan telefonun rahatlayabilir gibi ve güvenlik/ayarlar/hızı arttır bölümünden cihaz kilitlendiğinde önbelliği temizle süresi asla ise onu 10 veya 30 dk yapmanı öneririm bunlara rağmen yine düzelmezse hard reset atabilirsin
Önbelleği temizleme süresini dediğiniz gibi yaptım ama attığınız linkteki işlemleri nasil yapacağımı bilmiyorum

Oyla:

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Önbelleği temizleme süresini dediğiniz gibi yaptım ama attığınız linkteki işlemleri nasil yapacağımı bilmiyorum
Konu içinde nasıl yapılacağı anlatılıyor. Sizin cihazda büyük ihtimal root yok root olmayan cihazlar için yazan bölümden işlemleri sırasıyla yapın ve talimatlara dikkat edin

Oyla:

Promisew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Derin
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu içinde nasıl yapılacağı anlatılıyor. Sizin cihazda büyük ihtimal root yok root olmayan cihazlar için yazan bölümden işlemleri sırasıyla yapın ve talimatlara dikkat edin
Bilgisayarım bozuk

Oyla:
Üst Alt