Yardım Redmi note 10 pro flashlayamama

meaa2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
sweet
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar bugün telefonumda twrp vesayre var diye flashlamak istedim bu konuda bilgimde yok internetten bakarak flaslayamaya çalıştım olmadı çok kez denedim ve en son clean all and lock dedim ama yine açılmadı ve nv data is corrupted dedi ne yapsam açılmıyor cihazım redmi note 10 pro kodu sweet ve tekrar flashlamaya çalıştığımda ise error:Fastboot: error:Command failed diyor

Ekli dosyalar

• resim_2025-09-21_001418390.png
    resim_2025-09-21_001418390.png
    20 KB · Görüntüleme: 109

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihaz için verebileceğiniz en büyük zararı vermişsiniz maalesef. Duvara atıp parçalamak ile hemen hemen aynı şey diyebilirim çünkü yetki hesap maliyeti çok yüksek. Modemsiz kilit kapatmışsınız o yüzden bu ekranda kalıyor ve yeniden yüklemek için yetkili hesap masrafı var.

tabi kilidi siz kendi hesabınızla açtıysanız ve aynı hesap çıkış yapmadan telefonda şuanda açık ise durum değişir. bu durumda mi flash unlock ile beklemeden kilit açabilirsiniz.

Oyla:

meaa2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihaz için verebileceğiniz en büyük zararı vermişsiniz maalesef. Duvara atıp parçalamak ile hemen hemen aynı şey diyebilirim çünkü yetki hesap maliyeti çok yüksek. Modemsiz kilit kapatmışsınız o yüzden bu ekranda kalıyor ve yeniden yüklemek için yetkili hesap masrafı var.

tabi kilidi siz kendi hesabınızla açtıysanız ve aynı hesap çıkış yapmadan telefonda şuanda açık ise durum değişir. bu durumda mi flash unlock ile beklemeden kilit açabilirsiniz.
cihaz bana hediye geldi 2. el olarak, elime geldiğinde bu şekildeydi kilidi açıktı yani ben açmadım peki başka çözüm yolu yokmu

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihaz bana hediye geldi 2. el olarak, elime geldiğinde bu şekildeydi kilidi açıktı yani ben açmadım peki başka çözüm yolu yokmu
diğer çözüm yolu da alıntı yaptığınız mesajda yazıyor. Masraf mevcut.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ne kadar bunların masrafı mesela bir telefoncuya yollasam xiaomi teknik servis olan bir yer
Onlar çok yüksek ücret ister. Biz uzak bağlantı ile hallederiz. Özel mesaj ile bilgi veriyorum.

Oyla:
Üst Alt