- Adım
- Salih
- Cihazım
- Mi 11 T
- Konular
- 2
Merhaba dostlar, kuzenim imei atılmış cihazı sıfırlamış ve cihaz direk recovery 5.0 modunda başlıyor wipe data reboot ne deneyisem cihaz hep aynı ekrana kapanıp kapanıp geri atıyor, daha sonra rom yüklemek aklıma geldi cihaza fastboot ile rom yüklemek için gerekli driver vs her şeyi kurdum cihaz hem ADB olarak hemde fastboot olarak gözüküyor fastboot atamadım çünkü cihazın kilidi açık değil, o yüzden ADB ile komut ile yüklemek istedim fakat ondada başarılı olamadım, bu cihazın kilidini açmak için mi tools indirdim cihazı görüyor kilit açmaya basıyorum cihaz doğrulama onay veriyor kilit açma kısmında çarpı çıkıyor ve bilinmeyen bir hata yazıyor, cihazın kilidinide açamadığım için flash ile yükleme de yapamıyorum, ADB ile de kuramıyorum adb devices diyorum cihaz çıkıyor sonra adb sideload ile yüklerken recovery rom indirdiğim zip dosyasını her şekilde attım dosya bulunamadı hatası verip duruyor xiaomiADB indirdim cmd açılıp geri kapanıyor saatlerdir uğraşıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor, bu cihazın kilidini açabilir miyim ? snapdragon işlemci var, kilit açmadan kurulum yapabilir miyim, imei gitmesi vs hiç bişe sorun değil sadece cihazı açmak istiyoruz orijinal rom hepsi olur yardımcı olabilicek var mı ?