Yardım Redmi note 10 pro batarya

coskan97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Coşkan kurt
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar
Redmi note 10 pro cihazim var batarya değişimi yaptırdım ama performansi eskisinden ds kötü oldu iyi bir batarya nerden alabilirim onerebileceginiz bir link ya da satıcı varmı

goscoper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DİYAR
Cihazım
Resmi NOTE 8
Konular
9
Merhaba arkadaşlar
Redmi note 10 pro cihazim var batarya değişimi yaptırdım ama performansi eskisinden ds kötü oldu iyi bir batarya nerden alabilirim onerebileceginiz bir link ya da satıcı varmı
deji tavsiye ederim gerisi yalan birde yeni bataryaları 4-5 kere tam şarj edip bitirererk kalibre etmeniz gerekiyor ondan sonra tam performnas verir

Oyla:

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
deji tavsiye ederim gerisi yalan birde yeni bataryaları 4-5 kere tam şarj edip bitirererk kalibre etmeniz gerekiyor ondan sonra tam performnas verir
Bende deji kullandım ama iphone'da hatta mah değeri daha yükselti orjinal'den daha iyi dayanmıştı

Oyla:

goscoper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DİYAR
Cihazım
Resmi NOTE 8
Konular
9
Bende deji kullandım ama iphone'da hatta mah değeri daha yükselti orjinal'den daha iyi dayanmıştı
xiaomi de mah değeri aynı ama xiaomi yeni batarya üretmiyor deji yeni ürettiği için daha sağlıklı olacaktır

Oyla:

coskan97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Coşkan kurt
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E
xiaomi de mah değeri aynı ama xiaomi yeni batarya üretmiyor deji yeni ürettiği için daha sağlıklı olacaktır
Evet bende deji hakkindaki yorumları cok fazla okudum baya olumlu yorumlar var, en kisa zamanda denemek istiyorum bakalım

Oyla:
Üst Alt