Yardım Redmi note 10 pro ani donuyor

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Henüz 1 ay önce aldığım Redmi note 10 pro günde 10 kere bir anda donuyor. Bu donma telefonun güç düğmesine 8 saniye basılı tutup yeniden açana kadar düzelmiyor. Bunun haricinde ne güç düğmesi ne dokunmatik ne ses tuşları hiçbiri çalışmıyor. MIUI 13 Global 13.0.4 Stabil kullanıyorum.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Henüz 1 ay önce aldığım Redmi note 10 pro günde 10 kere bir anda donuyor. Bu donma telefonun güç düğmesine 8 saniye basılı tutup yeniden açana kadar düzelmiyor. Bunun haricinde ne güç düğmesi ne dokunmatik ne ses tuşları hiçbiri çalışmıyor. MIUI 13 Global 13.0.4 Stabil kullanıyorum.
Bu durum Miui 12 veya 12.5 te de oluyormuydu

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Cihazı bir formatlayip kullanın hocam tahmini olarak MIUI 13 kaynaklı Stock olarak bile olsa şuan MIUI 13 arayüzü stabil değil.
Update almadan önce sürümünü yazıp Google amcada bakın şikayet var mı yok mu varsa bekleyin arada bakın sorun çözülmüş mü ondan sonra update alın.
Ne yazık ki yazılımsal sorunlar Xiaomi ve alt markalarında kronik birşey işini bilen bir şekilde aşıyor ama konuya pek hâkim olmayan kara kara düşünüyor nasıl düzelir diye.
Bu yüzden her zaman diyorum illa update alcam diye dert etmeyin düşük olsun stabil olsun

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmuyordu,
Bu durum Miui 12 veya 12.5 te de oluyormuydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı bir formatlayip kullanın hocam tahmini olarak MIUI 13 kaynaklı Stock olarak bile olsa şuan MIUI 13 arayüzü stabil değil.
Update almadan önce sürümünü yazıp Google amcada bakın şikayet var mı yok mu varsa bekleyin arada bakın sorun çözülmüş mü ondan sonra update alın.
Ne yazık ki yazılımsal sorunlar Xiaomi ve alt markalarında kronik birşey işini bilen bir şekilde aşıyor ama konuya pek hâkim olmayan kara kara düşünüyor nasıl düzelir diye.
Bu yüzden her zaman diyorum illa update alcam diye dert etmeyin düşük olsun stabil olsun
Hocam miui 13 ile 12.5 arasında hız açısından bariz fark söyleniyordu ki gerçekten miui 13 çok daha hızlı ve batarya performansı daha iyi. Bu yüzden geçtim stabil olduğunu görünce sorunsuzdur diye tahmin ettim. Kyk'da kaldığım için şu an format atamıyorum çünkü atarsam yeniden yüklemem gereken elzem 60gb'lık veri var 😂

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Büyük sürüm güncellemelerinde cihazı sıfırlamak şart hatta bu tarz güncellemeleri fastboot üzerinden mi flash yapılmalı.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Nerden baksanız android 20 senedir hayatımızda android güncellemesi ve firmanın kendi güncellemelerinde recoveryden hard format şart artık bunları bilmemiz lazım.Heleki form konu takip eden kişiler bunu yapması lazım.Önemli dosyalar telefona güvenilip saklanmaz.ya buluta yada harici bir veri kaynağı alıp saklanmalı.
Burada ve daha birçok forumda açılan konuların %70 i kullanıcının güncelleme sonrası yasadığı sorunsallar.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt