Yardım Redmi Note 10 pro (64mp India version) Kamera

tunaxyz1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.5(RKFIDXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
redmi note 10 pro telefonuma MIUI 12.5.5(RKFIDXM) Endonezya romu kurduktan sonra telefonun ana kamerası kötü çekmeye başladı (diğer kameralarda bu sorun yok) bu sorun romdan kaynaklı olabilir mi? gcam vesayle uygulamalar kurupta denedim ama hala aynı, ve ayrıca Telefona en son telefoncuda rom attırmıştım ama artık telefoncuya verecek param olmadığı için kendim atacağım, bu telefonun romu fastboottan atıldı ise bende recovery bi şekilde rom kurar isem imei gider mi hangisinden atıldığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Modem dosyası hazırladım, test edecek arkadaş var mıdır?

Oyla:

melihscofield0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Burger King
Konular
11
redmi note 10 pro telefonuma MIUI 12.5.5(RKFIDXM) Endonezya romu kurduktan sonra telefonun ana kamerası kötü çekmeye başladı (diğer kameralarda bu sorun yok) bu sorun romdan kaynaklı olabilir mi? gcam vesayle uygulamalar kurupta denedim ama hala aynı, ve ayrıca Telefona en son telefoncuda rom attırmıştım ama artık telefoncuya verecek param olmadığı için kendim atacağım, bu telefonun romu fastboottan atıldı ise bende recovery bi şekilde rom kurar isem imei gider mi hangisinden atıldığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
Hocam india cihaza farklı rom kurarsanız oluyor. Lütfen seyranli hocam ile iletime gecin. O modem dosyasi yaptı test edin bende ona göre imei atacağım veya elimden çıkaracağım

Oyla:
Üst Alt