Yardım Redmi Note 10 Pro 108 MP Kamera Donma Sorunu

• Konbuyu başlatan ayt07
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 626

ayt07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aytug
Cihazım
mi note 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.5.6
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefon haziran ayında alındı. Orijinal ve Türkiye garantili. Alındığından beri bir ROM yükleme veya herhangi bir şekilde yazılımsal oynama olmadı. Kamera açtığımda 108 MP moduna aldığım zaman inanılmaz kasıyor. Elimi titretmeden çektiğim zaman bile titreşimli çekiyor. Son güncelleme olan 12.5.6 yüklü.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Telefon haziran ayında alındı. Orijinal ve Türkiye garantili. Alındığından beri bir ROM yükleme veya herhangi bir şekilde yazılımsal oynama olmadı. Kamera açtığımda 108 MP moduna aldığım zaman inanılmaz kasıyor. Elimi titretmeden çektiğim zaman bile titreşimli çekiyor. Son güncelleme olan 12.5.6 yüklü.
Önerim, servise götürün ve yazılım düşürülmesini talep edin. Boot kildinizi açmadan hiç birşey yapamazsınız ne yazık ki.

Oyla:

ayt07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aytug
Cihazım
mi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerim, servise götürün ve yazılım düşürülmesini talep edin. Boot kildinizi açmadan hiç birşey yapamazsınız ne yazık ki
Bilmediğimden soruyorum, internette çıkan “yetkili servis”ler garanti kapsamında onarım yapan yetkili servisler midir? Garanti kapsamında servis için ne yapmam gerek? (İlk kez böyle bir şey yaşıyorum, bilmiyorum.)

Yazılım düşürülmesi halinde, güncelleme almamak en iyisi midir?

Şimdiki sürüm kapsamında, başka modellerde benzer sorunlar mevcut mudur?

Oyla:

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
kamera uygulamasının ön bellek ve tüm verileri temizle işlemini denediniz mi?

Oyla:

ayt07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aytug
Cihazım
mi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera uygulamasının ön bellek ve tüm verileri temizle işlemini denediniz mi?
Hayır yapmadım, telefon benim değil ve android sistemlerine hakim değilim. Telefon elime geçince yapacağım teşekkür ederim.

Oyla:

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Hayır yapmadım, telefon benim değil ve android sistemlerine hakim değilim. Telefon elime geçince yapacağım teşekkür ederim.
rica ederim denemenizi tavsiye ederim bir arkadaşımda aynı sorun olmuştu bu şekilde yaptım düzeldi.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bilmediğimden soruyorum, internette çıkan “yetkili servis”ler garanti kapsamında onarım yapan yetkili servisler midir? Garanti kapsamında servis için ne yapmam gerek? (İlk kez böyle bir şey yaşıyorum, bilmiyorum.)

Yazılım düşürülmesi halinde, güncelleme almamak en iyisi midir?

Şimdiki sürüm kapsamında, başka modellerde benzer sorunlar mevcut mudur?
Bu sık yaşanan bir durum değil, evet odak sorunu bazı romlarda yada cihazlarda yaşanıyor ancak, her şeyi deneyip yine de sorunu çözemiyorsanız başka seçenek kalmıyor. Evofone ve Genpa'ya telefonla ulaşarak cihaz garanti durumunu sorgulatabiliyorsunuz. Bir bakmanızı öneririm, o internetten gördüğünüz ilanlara yada reklamlara itibar etmeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt