Soru redmi nota 7 recovery sorusu

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Arkadaşlar redmi nota 7 kullanıyorum recovery olarak orenga foxs stabil rom olarak eu stabil kullanıyorum sıfırdan temiz kurulum yaptım sonra data kısmını fırmatladım ama data kısmını yine şifrelenmiş ekran şifremi giriyorum kabul etmiyor hafıza kartımı da görmüyor bunu birtürlü çözemiyorum normalde ekran şifresiyle acıması gerek arkadasında redmi nota 8 var onda problem yok butun kurulumlarınıda ben yaptım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yardım diye konu başlığı olmaz hocam,usta üyenin bunları biliyor olması lazım ;)

Bu twrpyi deneyin....

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Önerim TWRP-3.3.1-3 kullanman olacak link veremiyorum.

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar tesekkür ediyorum denicem ama hafıza kartımı ve hafızayı görmüyor datayı tekrar formatlıcam zannedersem bu twrp yi kurmak için

Oyla:

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Arkadaşlar tesekkür ediyorum denicem ama hafıza kartımı ve hafızayı görmüyor datayı tekrar formatlıcam zannedersem bu twrp yi kurmak için
Hocam merhaba, dün bende aynı sorunu yaşamıştım. Sorunu Wipe>"Format data" > "yes" yazıp kaydırarak çözdüm ama içerisinde her şeyin silineceğini bildirmek isterim. TWRP den çıkmadan rom'u sd kartın içerisine atın sonradan normal şekilde yükleyin.

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Hocam merhaba, dün bende aynı sorunu yaşamıştım. Sorunu Wipe>"Format data" > "yes" yazıp kaydırarak çözdüm ama içerisinde her şeyin silineceğini bildirmek isterim. TWRP den çıkmadan rom'u sd kartın içerisine atın sonradan normal şekilde yükleyin.
Wipeleri zaten hep yapıyorum bişey farkettim aosp tabanlı romlarda bu sorun yok bikere temiz kurulum yapınca şifreleme olmuyor ama eu rom kuruyorum farmat data bütün vipeleri yaptıgım halde yine şifreliyor ve şifremi giriyorum kabul etmiyor

Oyla:

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Wipeleri zaten hep yapıyorum bişey farkettim aosp tabanlı romlarda bu sorun yok bikere temiz kurulum yapınca şifreleme olmuyor ama eu rom kuruyorum farmat data bütün vipeleri yaptıgım halde yine şifreliyor ve şifremi giriyorum kabul etmiyor

Format data dedikten sonra karşınıza çıkan sayfaya "yes" deyip devam ediyor musunuz ?

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
malesef bende de bu sorun bu gün oluştu akıl alınmaz kısmı eu beta kullanırken stabile geçiş yaptım ve betanında 4 güncellemesini ota üstünden yükledim ama saçmadır stabilden betaya geçerken orangefox ve androidin kendisi şifre istedi twrpde revos romda bununla çok karşılaşmıştım miflashtool ile orjinale dönüp atıyodum şimdi daha saçması oldu eaa andorid 10 son sürüm flashladım orangefox şifre isteyince ve twrp kurdum şifresiz kayıtsız bomboş orjinal romda bile twrp şifre istedi format data yapıp orange fox kurup direk twrp içinden eu betaya geçtim yoksa biliyorum tekrar bu problem olucak betaya gectikten sonra recoverye geri döndüm sıkıntısız sorunsuzdu andorid 10 miui 12 sonrası bu bug oluşmaya başladı kesin küçücük bi şey yüzünden şifre sorunu oluyo umarım bi babayiğit çözer bu olayı

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Evet yes yapıp devam ediyorum romu kurmadan önce sonra romu kuruyorum birdaha format data yapıyorum wipelerde dahil okadar temiz kurmama ragmen şifreliyor bu sorun aosp tarzı romlarda yok şu an reusection remix romunu kurdum sorun yok eu roma dönsem yine aynı naneyi yicek biliyorum sorun nedir anlamadım arkadasımda redmi nota 8, var ekran şifresini girince şak diye acılıyor orenga recovery benim şifremle bile açılmıyor garip bişey

Oyla:

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
malesef bende de bu sorun bu gün oluştu akıl alınmaz kısmı eu beta kullanırken stabile geçiş yaptım ve betanında 4 güncellemesini ota üstünden yükledim ama saçmadır stabilden betaya geçerken orangefox ve androidin kendisi şifre istedi twrpde revos romda bununla çok karşılaşmıştım miflashtool ile orjinale dönüp atıyodum şimdi daha saçması oldu eaa andorid 10 son sürüm flashladım orangefox şifre isteyince ve twrp kurdum şifresiz kayıtsız bomboş orjinal romda bile twrp şifre istedi format data yapıp orange fox kurup direk twrp içinden eu betaya geçtim yoksa biliyorum tekrar bu problem olucak betaya gectikten sonra recoverye geri döndüm sıkıntısız sorunsuzdu andorid 10 miui 12 sonrası bu bug oluşmaya başladı kesin küçücük bi şey yüzünden şifre sorunu oluyo umarım bi babayiğit çözer bu olayı
dün yaşadığım olayı çözdüm eaa andorid 10 diye yükledim ancak değilmiş andorid 9'muş twrpyi android 10 için olanı kurdum bu yüzden sanırım şifreleme yaptı

Oyla:
Üst Alt