Yardım redmi not 9 kasma sorunu

alerenbuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 9 3GB
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı 12.0.3.0 (QJOTRXM)
Telefon Modeli
Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba forum işinde acemiyim yanlış yerde yanlış konu açtıysam affola 1ay önce vatan dan redmi note 9 3gb telefonu aldım telefon ilk gün güzeldi ondan sonra bir günceleme geldi yaptım miuı12.0.3.0 sürümüne geçtim telefon kameraya girmyor Instagram'da takılıyor güç tuşuna basılı tutup resetleyene kadar kendine gelmiyor farkettiğim kadarıyla rami şişiyor Instagram'da yön ram tenizleyici kullandım sıfırladım recovery attım hard reset attım ne olduysa düzeltemedim telefon da çok yeni güncellemeyle düzelir dedim güncelleme de gelmedi yardım talebi oluşturdum dönüş olmadı internete forumda manuel güncelemeyü gördüm orda da hindistan global Rus sürüm var benimki TR sürümü hata veriyor onu yüklerken de cihazı garanti dışı bırakmadan bu işi nasıl çözebilirim bilgili arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum teşekkürler. yanlışım olduysa affedin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-09-17-24-39-967_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-02-09-17-24-39-967_com.android.settings.jpg
    247,5 KB · Görüntüleme: 5

djtata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
Merhaba konu ile alakalı forumda daha önce açılmış konular vardır ancak note 9 serisinin kronik arızası maalesef bu xiaomi firması 12 sürümün de bu sorunu daha çözemedi ve üzerinde çalışıyor 11.05 sürümü şuan için en stabil sürüm garantiye göndererek sürüm düşürtebilirsiniz servisler bu sürümü kuruyor en stabil sürüm olarak yada firmanın yeni güncellemeesini beklemek zorundasınız şuan miui 12 de en güncel sürüm 12.0.6 note 9 için 12.0.3 e göre biraz daha stabil çalışıyor

Oyla:

alerenbuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 9 3GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba konu ile alakalı forumda daha önce açılmış konular vardır ancak note 9 serisinin kronik arızası maalesef bu xiaomi firması 12 sürümün de bu sorunu daha çözemedi ve üzerinde çalışıyor 11.05 sürümü şuan için en stabil sürüm garantiye göndererek sürüm düşürtebilirsiniz servisler bu sürümü kuruyor en stabil sürüm olarak yada firmanın yeni güncellemeesini beklemek zorundasınız şuan miui 12 de en güncel sürüm 12.0.6 note 9 için 12.0.3 e göre biraz daha stabil çalışıyor
12.0.6 geçemiyorum çünkü telefonun sürümü uyumsuz diyor teşekkür ederim Ankara'daki teknik servise götüreyim ozaman 12.0.6 ya geçmemin telefona room atmadan geçmenin bir yöntemi varmı peki

Oyla:

djtata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
12.0.6 geçemiyorum çünkü telefonun sürümü uyumsuz diyor teşekkür ederim Ankara'daki teknik servise götüreyim ozaman 12.0.6 ya geçmemin telefona room atmadan geçmenin bir yöntemi varmı peki
cihazınızda BL kilidi açarak miflash üzerinden kendinizde güncel rom kurabilirsiniz aşağıdaki linkten note 9 hangi versiyon size uygun ise o romu indirebilirsiniz Türkiye cihazları genel olarak global sürüm ile gelmektedir.

Oyla:

kenancot34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
çözümü için sitedeki yöntemleri denemiştim bir nebze faydası oldu gibi ama galiba batarya da değişecek benim şarjda az gidiyor.

Oyla:
Üst Alt