Soru Redmi Not 8 wattpad uygulamasında ekran sorunsalı...

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Redmi Not 8 wattpad uygulamasında yeni kitap yada paylaşım açınca ilk sayfada görselik arkasında ekran yanıp sönüyor sadece wattpad ile ilk sayfada oluyor sonraki sayfalarda yok.magisk uygulamasını güncelleme yaparken tel twrp ye aktardı ordan telefonu sıfırlamışım yüklü olan güncellemem gitmişti. Tel ımei alıtılmış global sürüm. 11.0.6 sürüm vardı onda bu sorun yoktu şuan 11.0.3 rom var güncelleme ile alakalı bir sorunmu acaba? Ayrıca samsung a50 ıle yanyana getırdıgımde telefon cok soluk kalıyor..Kamera görüntüsü çekimler dahil a50 daha renkli çekim yapıyor Samsung ekran kalıtesı farkı sebep olabılır mı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Redmi Not 8 wattpad uygulamasında yeni kitap yada paylaşım açınca ilk sayfada görselik arkasında ekran yanıp sönüyor sadece wattpad ile ilk sayfada oluyor sonraki sayfalarda yok.magisk uygulamasını güncelleme yaparken tel twrp ye aktardı ordan telefonu sıfırlamışım yüklü olan güncellemem gitmişti. Tel ımei alıtılmış global sürüm. 11.0.6 sürüm vardı onda bu sorun yoktu güncelleme ile alakalı bir sorunmu acaba? Ayrıca samsung a50 ıle yanyana getırdıgımde telefonu cok soluk kalıyor.. Samsung ekran kalıtesı farkı sebep olabılır mı?
A50 amoled ekran Note 8 LCD paneller çok farklı A50 daha iyi bir ekran olduğu için farklı gelmesi normal

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wattpad uygulaması dısında sorunum yok bu sorunsalı kullanılan rom olayını sorumlu tutabılırmıyız.Telefonu ılk aldıgımda daha stabıldı guncellemeyı yanlıslıkla sılmem sıkıntı oldu.Yarın guncellemeyı yenıletecegım sorun yok ama fıkır sahıbı olmak adına soruyorum.Ayrıca cevap verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım..

Oyla:
Üst Alt