Soru Redmi Not 8 Apk oyun yüklerken Wifi ve Mobil internet açılıyor..

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Daha önce 11.0.3 global sürümde böyle bir sorunum yoktu.Google Play haricinde apk oyun vs yükleme yaptığımda bugün fark ettim ki mobil ve Wifi açıyor.. Nette araştırdım ama çözüm bulamadım.Oyunla alakalı bir ayar var ama kurcaladım bulamadım hangi arayı kapatmam gerek yada başka bir sorunmu bu.. Oyun yükleme haricinde sorunum yok.. Şimdiden teşekkür ederim.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Daha önce 11.0.3 global sürümde böyle bir sorunum yoktu.Google Play haricinde apk oyun vs yükleme yaptığımda bugün fark ettim ki mobil ve Wifi açıyor.. Nette araştırdım ama çözüm bulamadım.Oyunla alakalı bir ayar var ama kurcaladım bulamadım hangi arayı kapatmam gerek yada başka bir sorunmu bu.. Oyun yükleme haricinde sorunum yok.. Şimdiden teşekkür ederim.
Wifi ayarlarında bu açıksa bundan yapabilir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maalesef belirttiğiniz yer bende görünmüyor. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim. Sanırım farkında olmadan onay verdim ama çözüm bulamazsam boyle idare ederim.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Maalesef belirttiğiniz yer bende görünmüyor. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim. Sanırım farkında olmadan onay verdim ama çözüm bulamazsam boyle idare ederim.
İsimleri romdan dolayı farklı ama yukarıda Wifi yardımcısı yazan şey benim işaretlediğim şey. Kapamayı deneyin

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31

Açık olan yerleri kapatsam sanırım dediğiniz gibi sorunu aşmış olurmuyum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi yardımcısını kapattım diğeri otomatik olarak kapandı birde dediğiniz gibi yaparak deneyeyim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım orayla alakalı dedğil dediğinizi yaptım yeniden uygulama yükledim tekrar mobil ve wifiyi açtı..

Son düzenleme:
Oyla:

MustafaKAYA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Daha önceki cevapların dediğiniz ile alakası yoktur hocam. Sizin demek istediğinizi anladım. APK yükleme sırasında paket yükleyici virüs taraması yapar ama bunun için cloud dan veri alır bu yüzden hem wifi hem mobil veri açılır ama bunu yapmadan önce tarama yapılsın mı diye sorar. Hayır derseniz bir şey açılmaz. Eğer sormuyorsa paketi seçtikten sonra sağ üstteki ayarlar menüsünden bu seçeneği kapatabilirsiniz. Bende şu anda MIUI 12 kurulu olduğu için bende şimdi öyle bir seçenek yok ama sende olması lazım.

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Çok teşekkürler hocam.Söylediğiniz gibi bir duruma onay vermemden kaynaklı sanırım söylediğinizi yapacağım..

Oyla:
Üst Alt