Soru Redmi not 7 şarj düzeldi

Huseyinmarakci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
Redmi not 7
Konular
9
13.12.2019 tarihinde cihazı garantiden aldım rom atılmış bugün cihazı yanılmıyorsam 7 40 dekan şarjdan çektim bekleme süresi şaşırttı beni 5 saate yakın bekleme süresi aldım önceden böyle değildi sizde durum nedir yorum yaparsanız sevinirim sadece bendemi böyle bir şey var yoksa gerçekten düzeldi mi cihazlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

josésosa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kerem
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
13.12.2019 tarihinde cihazı garantiden aldım rom atılmış bugün cihazı yanılmıyorsam 7 40 dekan şarjdan çektim bekleme süresi şaşırttı beni 5 saate yakın bekleme süresi aldım önceden böyle değildi sizde durum nedir yorum yaparsanız sevinirim sadece bendemi böyle bir şey var yoksa gerçekten düzeldi mi cihazlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
rom surumu kac hocam

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatihkacann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
yanlış anladıysam düzeltin şarj %100 olduktan sonra cihaz hiç kullanılmamış ve 4 saatte %1 şarj gitmiş doğru mu
o degilde bu gayet normal değilmi tasarruf modunda zaten cihaz.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
yanlış anladıysam düzeltin şarj %100 olduktan sonra cihaz hiç kullanılmamış ve 4 saatte %1 şarj gitmiş doğru mu
o degilde bu gayet normal değilmi tasarruf modunda zaten cihaz.
Tasarruf moduyla alakası yok hocam örnek ben gece uyudum 10 saat boşta kaldı telefon uçak modunda WowiFi açık %5 şarjı gitti sabaha kadar.

Oyla:

fatihkacann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
Tasarruf moduyla alakası yok hocam örnek ben gece uyudum 10 saat boşta kaldı telefon uçak modunda WowiFi açık %5 şarjı gitti sabaha kadar.
anladım hocam hiç test etme gereği duymadıgım için bilgim yoktu teşekkur ederim bilgi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benım tek dikkatımı ceken önceden mıu 10 da yaklaşık 16-20 saat kullanım gösteren cihaz mıu 11 den sonra 32-45 arası şarjlardan sonra göstermeye başladı ama kullanımda değişiklik oldugunu dusunmuyorum hemen hemen gunluk kullanımım aynı giden şarjda aynı abartılı sankı o tahmını kullanım suresi

Oyla:
Üst Alt