Yardım Redmi not 4 ekran koruyucu

yucelkaya2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gfhgdf
Cihazım
mi3
Konular
41
Redmi not 4 icin ekrani tam kapatan cam aldim ama telefona takinca aynali gibi oldu birde orta tarafta dalgalanma oluyor bildiginiz iyi bir cam satan biyer varmi yada aynali gibi olmayan cami nasil bilicem aliexpresten siparis vermistim yardimci olacak arkadas varsa sevinirim

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Bence o tarz şeylere gerek yok temperli cam alıp koruyabilirsiniz. Eğer kılıf kullanmak istiyorsanız da silikon ince bi kılıfla daha iyi hale getirebilirsiniz. Nasıl olsa bu cihazları inceltmek için çok teknoloji gerekiyor şeklinde bozukluk yaratmak hiç hoş olmaz heralde.

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Redmi not 4 icin ekrani tam kapatan cam aldim ama telefona takinca aynali gibi oldu birde orta tarafta dalgalanma oluyor bildiginiz iyi bir cam satan biyer varmi yada aynali gibi olmayan cami nasil bilicem aliexpresten siparis vermistim yardimci olacak arkadas varsa sevinirim
Kendi orijinali yok muydu? Ben hayatım boyunca, Ekran koruyucu kullanmadım, ancak Mi Max 2 elime geçer geçmez, ertesi Gün tanıdığım bir Telefoncuya gittim ve Kutusundan çıkan, hiç güven vermeyen, adeta plastik olan Koruyucuyu taktırdım ve gerçekten, Telefoncu Çocuk o kadar mükemmel taktı ki, hayran kaldım ve şu an koruma olup olmadığı bile belli olmuyor...
Bu nedenle bu konu hassas olup, mutlaka bu İşten anlayan birine yaptırmakta yarar var....AliExpressten bir kaç tane değişik sipariş verin derim....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

yucelkaya2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gfhgdf
Cihazım
mi3
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi orijinali yok muydu? Ben hayatım boyunca, Ekran koruyucu kullanmadım, ancak Mi Max 2 elime geçer geçmez, ertesi Gün tanıdığım bir Telefoncuya gittim ve Kutusundan çıkan, hiç güven vermeyen, adeta plastik olan Koruyucuyu taktırdım ve gerçekten, Telefoncu Çocuk o kadar mükemmel taktı ki, hayran kaldım ve şu an koruma olup olmadığı bile belli olmuyor...
Bu nedenle bu konu hassas olup, mutlaka bu İşten anlayan birine yaptırmakta yarar var....AliExpressten bir kaç tane değişik sipariş verin derim....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Orjinal camı yoktu yani bana öyle geldi. Teşekkür ederim birkaç değişik sipariş verip deniycem bakalım

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular