Yardım Redmi Not 3Pro sMIUI Rom yardım lütfen

yucelkaya2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gfhgdf
Cihazım
mi3
Konular
41
Smiui den sMiUI_v7_kenzo_V7.2.2.0 romu indirip TWRP ile telefona kuruyorum sorunsuz yükleniyo ve başlıyo fakat ekran simsiyah gözüküyor tuş kilidini açıp kapadığımda ekran ışığı açılır gibi oluyo hemen kararıyo tekrar genel bir sorunmu benmi birşeyleri yalnış yapıyorum wipe işlemini de yaptım sonuç aynı sMiUI_v7_kenzo_6.5.5 romu yükledim onda da aynısı oldu sMIUI dışındaki diğer romları yüklediğimde sorunsuz açılıyor yardımcı olabilirmisiniz.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Smiui den sMiUI_v7_kenzo_V7.2.2.0 romu indirip TWRP ile telefona kuruyorum sorunsuz yükleniyo ve başlıyo fakat ekran simsiyah gözüküyor tuş kilidini açıp kapadığımda ekran ışığı açılır gibi oluyo hemen kararıyo tekrar genel bir sorunmu benmi birşeyleri yalnış yapıyorum wipe işlemini de yaptım sonuç aynı sMiUI_v7_kenzo_6.5.5 romu yükledim onda da aynısı oldu sMIUI dışındaki diğer romları yüklediğimde sorunsuz açılıyor yardımcı olabilirmisiniz.

Zaten kendiniz sorup cevaplamışsınız. Belliki Yaptıkları ROM Sıkıntılı, Yapımcılara Ulaşıp Sorunu Bildirmen Gerek. Yada Diğer Bahsettiğin Romları Kullanman Gerek

Oyla:

yucelkaya2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gfhgdf
Cihazım
mi3
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom la alakalı olduğunu zannetmiyorum

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

yucelkaya2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gfhgdf
Cihazım
mi3
Konular
41
bu sitedeki romlarda öyle bir sıkıntı olsaydı forum sitelerine çoktan düşerdi ama öyle bir şeyle karşılaşmadım saatlerdir sitelerde araştırıyorum hem stabil hemde haftalık romların ikisinde de aynı sorunun olucağını zannetmiyorum kişisel görüşüm tabi yanılıyor da olabilirim maksat beyin fırtınası :) ilgin için teşekkür ederim.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
bu sitedeki romlarda öyle bir sıkıntı olsaydı forum sitelerine çoktan düşerdi ama öyle bir şeyle karşılaşmadım saatlerdir sitelerde araştırıyorum hem stabil hemde haftalık romların ikisinde de aynı sorunun olucağını zannetmiyorum kişisel görüşüm tabi yanılıyor da olabilirim maksat beyin fırtınası :) ilgin için teşekkür ederim.

Daha önceleri bende aynı sorunla karşılaşıyordum. Dediğiniz Sorun Ya "MiuiSystem.apk", yada "MiuiKeyguard.apk" Sorunlu Olduğu İçin Yapar. Driverlarda ise "libinput.so" olması lazım ;)

Oyla:

yucelkaya2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gfhgdf
Cihazım
mi3
Konular
41
Nasıl düzelticez bu durumu peki. İşin gerçeği ios saat modu var diye bu romu kullanmak istiyorum ben ios saat modu olan stabil bildiğiniz başka bir rom varmı

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Nasıl düzelticez bu durumu peki. İşin gerçeği ios saat modu var diye bu romu kullanmak istiyorum ben ios saat modu olan stabil bildiğiniz başka bir rom varmı

İOS Modunu Sonradanda Flaşlayabilirsiniz, yada haqanguven "Miui Geliştirme" Kısmında bunun Anlatımını Yapmıştı.

Oyla:
Üst Alt