Hocam suanlik bu telefona repeir işlemi yok galibaS.a arkadaşlar redmi not 13 pro
Aklımda takılan birşeyler var bu telefona IMEI veye direnç atiliyormu İzm
Xiaomi 13 Pro nuwa Snapdragon 8 Gen 2 Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.
Teşekkür ederim hocam insallah telefon elimizde kapanmaz böyle bir korku sardı beni
Xiaomi 13 Pro nuwa Snapdragon 8 Gen 2 Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.
Xiaomi Repair – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Neden korkuyorsunuz hocam anlayamadımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam insallah telefon elimizde kapanmaz böyle bir korku sardı beni
Sizin cihazla buradaki cihaz aynı değilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ben vazgeçtim bu cihazdan, xiaomi 13t aldım.Bugun aldim..Fakat 14.0.8 Global surumde hatalar mevcut ..bazi programlara girerkrn Reset atiyor...Bende EU rom kurdum sorunlar kalkti..Alacaklar EU ROM kursunlar..sorunsuz
Eu romda modem flaslamak gerekiyor muBugun aldim..Fakat 14.0.8 Global surumde hatalar mevcut ..bazi programlara girerkrn Reset atiyor...Bende EU rom kurdum sorunlar kalkti..Alacaklar EU ROM kursunlar..sorunsuz