Yardım Redmi K60 Şebeke Arama Sorunu

duntless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi K60
Konular
1
Merhaba değerli forum üyeleri.
cihazım Redmi k60 12/512 yurtdışı direnç kayıtlı.

ilk aldığımda herhangi bir sorun yoktu tüm işlevler kullanılabilirdi NFC harici. bunuda global rom yükleyip çözebilirsin dediler fakat hyper os kullanıyorum global sürümü bekliyorum.

asıl 1. sorunum arama yaptığımda geç algılıyor söyle özetlemek gerekiyor. arıyorum 10 20 saniye bekliyor sonra aradığına dair çıkan ses geliyor. bazen ise şebeke komple gidiyor ve arama sonlanıyor. bu sorun görüşme yaparken de arada kopmalarla sonuçlanıyor.

2.sorun ise telefonumda HD ses yani VolTe açık iken 10 saniye ses gidiyor ama 10 saniye sonra ses gelse de benim sesim karşıya iletilmiyor bu sorunu volteyi kapatarak çözdüm fakat bu sefer de sesim çok az gidiyor ahizeye yüksek sesle konuşmak karşı tarafa normal konuşuyormuş gibi gidiyor. Acaba ahizem mi arızalı donanımsal herhangi bir sorun mu var yada direnç ten kaynaklı sorun mu çözemedim. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-08-23-28-08-285_com.android.contacts.jpg
    Screenshot_2024-01-08-23-28-08-285_com.android.contacts.jpg
    293,5 KB · Görüntüleme: 9

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bahsettiğiniz sorunlar imei işleminden sonra olduysa eğer imei işleminin hatalı yapıldığını işaret ediyor..

duntless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi K60
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsettiğiniz sorunlar imei işleminden sonra olduysa eğer imei işleminin hatalı yapıldığını işaret ediyor..
hayır telefona güncelleme veya rom kurmaya başladıktan sonra böyle sorunlar oluşmaya başladı. ilk aldığımda sorunsuzdu.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
o zaman ilk roma dönün ama sorunlar devam edecektir diye tahmin ediyorum. Rom ile şebekenin alakası olmaz ama genelde ilk yeniden başlatma, ilk uçak modu ve ya ilk rom yükleme gibi durumlarla tetikler.. Bunlar geçmiş tecrübelere göre tahmin tabiki yanılma payımızda mevcut.

duntless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi K60
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman ilk roma dönün ama sorunlar devam edecektir diye tahmin ediyorum. Rom ile şebekenin alakası olmaz ama genelde ilk yeniden başlatma, ilk uçak modu ve ya ilk rom yükleme gibi durumlarla tetikler.. Bunlar geçmiş tecrübelere göre tahmin tabiki yanılma payımızda mevcut.
sesin az gelmesini işim gereği toz kaçması diye tahmin etsem de şebekeyi bir türlü çözemedim. görüşleriniz için teşekkürler

Üst Alt