Soru Redmi K60 Pro Pubg 90 FPS çok isiniyor

Ali Özgür

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K60 Pro
Konular
2
Yurt dışı imeilli direnç kayitli Redmi K60 Pro kullanıyorum. Performans modu açık. Game Turbo'dan oyun yüksek ayarlarda. MIUI Global 14.0.6 sürümünü kullanıyorum. Pubg akici 90 FPS'te 20 dk sonra 52° oluyor.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Telefonunuzun donanımsal sorun yaşamasını istemiyosanız o grafiklerde oyun oynamayın.
90 fpsi düşürün 60ta da ısınıyorsa, sıcaklık 45 dereceyi geçiyorsa rom değiştirin.Global romlar diğer romlardan daha fazla ısı yapabilir.
Android bir cihazda 90fps te telefon sıcaklığı 52 dereceyi görüyorsa siz zaten 90 fps oynamıyorsunuz demektir.
O sıcaklıkta fps en fazla 40 olur. Telefonun başına her iş gelebilir.
Sıcaklık ne olursa olsun diyip rootlu bir telefona termal modül yükleyeyim fps düşmesin düşüncesine de girseniz telefon yakın zamanda telef olur.
Yüksek meblağlarda telefon tamiri yaptırmayı göze almıyorsanız bu şekilde devam etmeyin.

Ali Özgür

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K60 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzun donanımsal sorun yaşamasını istemiyosanız o grafiklerde oyun oynamayın.
90 fpsi düşürün 60ta da ısınıyorsa, sıcaklık 45 dereceyi geçiyorsa rom değiştirin.Global romlar diğer romlardan daha fazla ısı yapabilir.
Android bir cihazda 90fps te telefon sıcaklığı 52 dereceyi görüyorsa siz zaten 90 fps oynamıyorsunuz demektir.
O sıcaklıkta fps en fazla 40 olur. Telefonun başına her iş gelebilir.
Sıcaklık ne olursa olsun diyip rootlu bir telefona termal modül yükleyeyim fps düşmesin düşüncesine de girseniz telefon yakın zamanda telef olur.
Yüksek meblağlarda telefon tamiri yaptırmayı göze almıyorsanız bu şekilde devam etmeyin.
Neden isiniyor olabilir? Isınmaz yüksek performansta oyun oynarim diye aldım arkadaşlar o telefonda isiniyorsa yuh dedi 90 FPS oynamam icin nasıl bı telefon almam lazım?

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Neden isiniyor olabilir? Isınmaz yüksek performansta oyun oynarim diye aldım arkadaşlar o telefonda isiniyorsa yuh dedi 90 FPS oynamam icin nasıl bı telefon almam lazım?
Hocam bencede rom değiştir ama 52 dereceler normal yani. İşlemciler anakartlar o değerlere dayanabilecek şekilde üretiliyor zaten hiçbir sorun olmaz. Sadece seni rahatsız ediyorsa fan kullanabilirsin. Saygı duyuyorum herkesin düşüncesine ama arkadaş biraz daha abartsa C5 tehlikeli maddeye çevirecekmiş olayı

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
52 derece normal mi.
cihazın sağlığını geçtim, aşağı yukarı 42 dereceden sonra fps düşmeye başlar. bu da zaten oyun performansını ciddi oranda etkiler.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Aynı cihaz bende de mevcut fakat söylediğiniz dereceleri hiç görmedim ve duymadım. Antutu'da bile maksimum 38 dereceyi görüyor cihaz. Pubg'de ise maksimum 40 dereceyi gördüm. Donanımsal bir sıkıntı yaşamadan uzman birine götürün telefonu.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Aynı cihaz bende de mevcut fakat söylediğiniz dereceleri hiç görmedim ve duymadım. Antutu'da bile maksimum 38 dereceyi görüyor cihaz. Pubg'de ise maksimum 40 dereceyi gördüm. Donanımsal bir sıkıntı yaşamadan uzman birine götürün telefonu.
Arkadaşın cihazı muhtemelen K60 modeli.
K60 pro 8 gen 2 farkıyla neredeyse hiç ısınmazken düz model 8+ gen 1 ile alev alıyor.

Üst Alt