Yardım Redmi K60 Pro Fastboot modunda kaldı.

emirhands

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu_SOCRATES_OS2.0.3.0.VMKCNXM_15
Telefon Modeli
Redmi K60 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, twrp telefon hafızasını görmediği için 0mb yazıyordu, bende bilgisayarla bir önceki sürüm twrp yükledim. Büyük hataydı çünkü A13 içindi, ardından cihazı açtım sorunsuz açıldı, ayarlardan recovery modda yeniden baslat dedim ve fastboot açıldı ve fastboot öylece ekranda duruyor ekran kapanmıyor bile. BL açık. bir kaç komut denedim minimal adb ile ama işe yaramadı. Tuş kombinasyonları da sadece fastboot ekranını yeniliyor. yardımcı olabilir misiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, twrp telefon hafızasını görmediği için 0mb yazıyordu, bende bilgisayarla bir önceki sürüm twrp yükledim. Büyük hataydı çünkü A13 içindi, ardından cihazı açtım sorunsuz açıldı, ayarlardan recovery modda yeniden baslat dedim ve fastboot açıldı ve fastboot öylece ekranda duruyor ekran kapanmıyor bile. BL açık. bir kaç komut denedim minimal adb ile ama işe yaramadı. Tuş kombinasyonları da sadece fastboot ekranını yeniliyor. yardımcı olabilir misiniz.
artı olarak güncel twrp yukledim ama sonuç aynı.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artı olarak güncel twrp yukledim ama sonuç aynı.
fastboottan stock rom yükle hocam basit iş cihaz açılacaktır bootu bozmuş olabilirsin

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
öyle cihaz sıfırlanıyor diye yanaşmadım belki vardır başka çözümü dedim.
o zaman hocam stock romun içinde recovery ve boot dosyasını fastboot flash recovery_ab recovery.img komutuyla yükleyin birde boot dosyasını fastboot flash boot_ab boot.img olarak yükleyin düzelebilir

Oyla:

emirhands

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende zip olarak var guncelleme dosyası bunu fastboot olarak yukleyemıyorum sanırım cihaza

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hocam bende zip olarak var guncelleme dosyası bunu fastboot olarak yukleyemıyorum sanırım cihaza
zip dosyasını klasöre çıkar içinde payload.bin dosyası mevcut onu da payload dumper programıyla açabilirsin içinde boot recovery vs vs dosyaları mevcut payload.bin dosyasını input klasörüne koy ve programı çalıştır siyah ekranda çıkardıgı dosyaları yazar output klasörüne çıkarmış olur

Oyla:

emirhands

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
1
hocam tam anlamadım adım adım yazar mısınız cahilim bu konuda

Oyla:

emirhands

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
1
zip dosyasını klasöre çıkar içinde payload.bin dosyası mevcut onu da payload dumper programıyla açabilirsin içinde boot recovery vs vs dosyaları mevcut payload.bin dosyasını input klasörüne koy ve programı çalıştır siyah ekranda çıkardıgı dosyaları yazar output klasörüne çıkarmış olur
rom indırme sitesinde hybrid yazıyor ama yine zip dosyası bu durumda oldugu gıbı yukleyemez mıyım hybrid olması açısından

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
rom indırme sitesinde hybrid yazıyor ama yine zip dosyası bu durumda oldugu gıbı yukleyemez mıyım hybrid olması açısından
elinizdeki zip dosyasını twrp menüsünden yükleyebilirdiniz veya stock romu da mi flashla yükleyebilirsiniz aşagıdaki save user data seçenegini seçin

Oyla:
Üst Alt