- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 11
Aynen. Yükle dedim zaten hata verdi. Yeni sürüm ne zaman gelir acaba. Cihaz çok iyi ama yazılım sıkıntısı yaşayacağız sanırımHenüz K60 pro için bir Android 14 sürümü gelmedi.
Bu bildirim tamamen elite rom hatası.
Üst mesajda da belirtildiği gibi Android sürüm yükseltmeleri Xiaomi cihazlar için rakam dışında hiçbir fark yaratmaz asıl olan MIUI sürümü.
Şu ara tüm Xiaomi cihazlar için durum belirsiz.Aynen. Yükle dedim zaten hata verdi. Yeni sürüm ne zaman gelir acaba. Cihaz çok iyi ama yazılım sıkıntısı yaşayacağız sanırım
İkimizde mi10t den bu telefona geçmişiz seni takipteyim.Şu ara tüm Xiaomi cihazlar için durum belirsiz.
Yakın zamanda bizim cihaz Android 14 alacak ancak boş bir güncelleme sadece sürüm rakamı değişir bir faydası olmaz.
Xiaomi dün sabah itibariyle MIUI arayüzünü sonlandırıyor MIUI 15 yerine HyperOS adında yeni bir yazılım geliyor. MIUI ile benzer olabilir ama farkları da çok olacak.
HyperOS dağıtım politikası henüz belli değil ancak muhtemelen MIUI 15 bekleyen tüm cihazlar alacaktır yani umarım.
Şu an ben eu beta final sürümü kullanıyorum 14.0.23.9.18 versiyon bu Android 13 tabanlı son sürüm ve tek kelimeyle muazzam durumda.
Cihaz ömrü boyunca bu romda bile kalabilirim daha önce Mi 10T ile eu 12.0.12 romu yıllarca kullanmıştım.
Stabil ve sorunsuz olduktan sonra rom azlığı dert değil 1 tane olsun sağlam olsun.
Şu an hem elite 14.0.24 hem de eu beta sağlam yeni yazılıma kadar bir arayış gerekmez.
Hocam sanırım şu son beta sürümü gayet iyi durumda. Benimde geçesim geldi. 14.0.23 sürümündeyim. Geçiş için full wipe mi önerirsiniz yoksa direk üstüne mi kurayım ?Şu ara tüm Xiaomi cihazlar için durum belirsiz.
Yakın zamanda bizim cihaz Android 14 alacak ancak boş bir güncelleme sadece sürüm rakamı değişir bir faydası olmaz.
Xiaomi dün sabah itibariyle MIUI arayüzünü sonlandırıyor MIUI 15 yerine HyperOS adında yeni bir yazılım geliyor. MIUI ile benzer olabilir ama farkları da çok olacak.
HyperOS dağıtım politikası henüz belli değil ancak muhtemelen MIUI 15 bekleyen tüm cihazlar alacaktır yani umarım.
Şu an ben eu beta final sürümü kullanıyorum 14.0.23.9.18 versiyon bu Android 13 tabanlı son sürüm ve tek kelimeyle muazzam durumda.
Cihaz ömrü boyunca bu romda bile kalabilirim daha önce Mi 10T ile eu 12.0.12 romu yıllarca kullanmıştım.
Stabil ve sorunsuz olduktan sonra rom azlığı dert değil 1 tane olsun sağlam olsun.
Şu an hem elite 14.0.24 hem de eu beta sağlam yeni yazılıma kadar bir arayış gerekmez.
1 Eylül 2023 hocam ben şu an çok memnunum sıfır sorun.Hocam sanırım şu son beta sürümü gayet iyi durumda. Benimde geçesim geldi. 14.0.23 sürümündeyim. Geçiş için full wipe mi önerirsiniz yoksa direk üstüne mi kurayım ?
Bir iki şey daha sorayım , android güvenlik güncellemesi hangi tarihli ? Bir de eurom güncel sürüm çıktıkça içinde yüklü gelen uygulamarın da güncel sürümlerini atıyorlar mı roma ? Örneğin cihazdaki güvenlik/temizleyici uygulamasına ben güncelle dedim, güncelledikten sonra hem dil ingilizce oldu , hemde hata verip uygulamadan atmaya başladı. Haliyle verileri temizleyip eski sürüme düşürdüm..
hocam benim mıuı sürümü 14.0.18.0 TMKCNXM stabil sürüm güvenlik güncellemesi 01.01.2023 görünüyor.. Bir sıkıntımı var acaba.1 Eylül 2023 hocam ben şu an çok memnunum sıfır sorun.
Üstüne kurmayı deneyebilirsiniz ama her zaman için en iyisi temiz kurulum.
Sıkıntı yok. Kullandığınız rom sürümü yayınlandığında geliştiriciler en yakın tarihli güvenlik yamasını içine atıyorlar. Cihaz eurom da otadan güncelleme almadığı için haliyle güvenlik güncelleştirmeleri de güncel olarak cihaza yüklenemiyor.hocam benim mıuı sürümü 14.0.18.0 TMKCNXM stabil sürüm güvenlik güncellemesi 01.01.2023 görünüyor.. Bir sıkıntımı var acaba.