Yardım Redmi k60 google kişiler geri getirme yardım

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mondrian eea
Telefon Modeli
Redmi k60
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,,redmi k60 ,foko f5 pro mondrian rom kullanıyorum,google kişileri tekratlanan yanlış kayıtlar var diye sildim,google kişiler yedeğim var diye google hesabında,15 gün önceki eski cihazın kişiler yedeği var,ve bende sildim çöp kovasınıda boşalttım,sonra yedekteki kişileri geri yukle dedim ,yuklendi dedi ama malesef hiç bir kişiyi geri yuklemedi,15 gun onceki yedeği de aynı şekilde kişileriyuklemedi,elimde google backup ve pc de backup dışında bir şey yok,kişilerimi nasıl kurtarırım,nasıl geri getirebilirim?

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Merhabalar,,redmi k60 ,foko f5 pro mondrian rom kullanıyorum,google kişileri tekratlanan yanlış kayıtlar var diye sildim,google kişiler yedeğim var diye google hesabında,15 gün önceki eski cihazın kişiler yedeği var,ve bende sildim çöp kovasınıda boşalttım,sonra yedekteki kişileri geri yukle dedim ,yuklendi dedi ama malesef hiç bir kişiyi geri yuklemedi,15 gun onceki yedeği de aynı şekilde kişileriyuklemedi,elimde google backup ve pc de backup dışında bir şey yok,kişilerimi nasıl kurtarırım,nasıl geri getirebilirim?
Elinizde Google Backup var demişsiniz, vcf uzantılı dosyadan bahsediyorsanız Google kişileri açın, içe dışa aktardan içe aktar deyin ve vcf dosyasini seçin hemen yükler, sonrasında Google kişiler senkronizasyonu açık ise (kapalı ise siz açın) otomatik Google ye kaydeder.

Oyla:

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinizde Google Backup var demişsiniz, vcf uzantılı dosyadan bahsediyorsanız Google kişileri açın, içe dışa aktardan içe aktar deyin ve vcf dosyasini seçin hemen yükler, sonrasında Google kişiler senkronizasyonu açık ise (kapalı ise siz açın) otomatik Google ye kaydeder.
Vcf uzantısı backupta var,dediğinizi yaptığımda yuklememhatası veriyor,yuklemiyor,elimde olan rom backupta başka veya nerde bulabilirim kişileri?

Oyla:

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Vcf uzantısı backupta var,dediğinizi yaptığımda yuklememhatası veriyor,yuklemiyor,elimde olan rom backupta başka veya nerde bulabilirim kişileri?
Backup romda kişileri bulacağınızı bilmiyorum ama vcf olan dosyayı bilgisayardan gmail hesabiyla oturum açıp kişiler uygulamasını açarak oradan bir deneyin orada da hata verecek mi bakın.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Dosyayı ios olarak yükle derseniz olacaktır

Oyla:

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Backup romda kişileri bulacağınızı bilmiyorum ama vcf olan dosyayı bilgisayardan gmail hesabiyla oturum açıp kişiler uygulamasını açarak oradan bir deneyin orada da hata verecek mi bakın.
Evet yine hata veriyor,ve anlamadığım google yedek kişileri neden yuklemiyor?yedeklerim var,gerimyüklüyorum ama kişilerim gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dosya boşmunyoksa?bendeki vcf dosyası bu,

Son düzenleme:
Oyla:

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Pc üzerinden (telefondada aynı olabilir ) anlatayım
Google drive a yedeklediğiniz rehberiniz kişiler ve paylaşımda görünür.
Sayfada Kişiler alanında indirme simgesinde üç seçenek bulunuyor.
Dışarı aktar yaptığınızda vCard (ios kişiler uygulaması için) bunu seçersiniz rehberinize numaralar ekleniyor.

Oyla:

black

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
13
Pc üzerinden (telefondada aynı olabilir ) anlatayım
Google drive a yedeklediğiniz rehberiniz kişiler ve paylaşımda görünür.
Sayfada Kişiler alanında indirme simgesinde üç seçenek bulunuyor.
Dışarı aktar yaptığınızda vCard (ios kişiler uygulaması için) bunu seçersiniz rehberinize numaralar ekleniyor.
Yok abi,google drivede yedek görünüyor indirme seçeneği yok,google hesaplarda kişileri geri yukleden yedeğim duruyor ,geri yukle demiştim yuklemiyor,nerden ve nasıl olacak zor durumda kaldım butun numaralarım gitti,ve ben cihaza asla numara kaydetmezdim sadece google mail hesabıma,

Oyla:

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Sana yardım etmeye çalışıyorum, şunu denermisin.
Telefonda Ayarlar / Google / Kurulum ve geri yükleme / Kişileri geri yükleyin / Google kişiler ve senkronizasyon ayarlarına tıklıyorsun
Ve oradaki senkronizasyonarı açıp senkronize ediyorsun.

Oyla:
Üst Alt