Soru Redmi K60 Google Call yerine Mi Call uygulaması?

Crayfear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
iPhone 7
Konular
1
Merhaba mi 9 dan redmi k60 a geçiş yapmaktayım. Mi 9 da global romda mi call uygulaması geliyor ve dahili arama kaydedicisi var. Redmi K60 ta bu şekilde olabilmesi için hangi rom u kullanmalıyım? Resmi sürüm romları kullanmak tercihim. Bir kere kurup uzun süre kullanıyorum o yüzden custom bir rom ile uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Merhaba mi 9 dan redmi k60 a geçiş yapmaktayım. Mi 9 da global romda mi call uygulaması geliyor ve dahili arama kaydedicisi var. Redmi K60 ta bu şekilde olabilmesi için hangi rom u kullanmalıyım? Resmi sürüm romları kullanmak tercihim. Bir kere kurup uzun süre kullanıyorum o yüzden custom bir rom ile uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler
Bende de k60 var mi arama ve mesajlar ile geliyor eu veya Çin romu ile geliyor cihaz bende sonradan Rus romu kurdum ücretli pulse rom

23013RK75C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam Endonezya rom kurabilirsiniz (eu romdada var Cihaz için uygunsa en iyisi eu romdur bence )

Endonezya'da iş görür

Crayfear

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
iPhone 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgiler için teşekkürler forumdaki eu romu kurdum. Şu anlık başarılı duruyor.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Mi9 globale olup K60 globalde olmamasının sebebi şu;
Avrupa'da Xiaomi'nin arama uygulaması veri gizliliğini tehlikeye attığı için kaldırılıp yerine Google'unkiler getirildi. Mi 9'un ise bahsettiğiniz global sürümü bu karardan daha önce çıkmış bir sürüm olduğu için hala içerisinde Miui arama ve mesajlaşma uygulamaları ile birlikte geliyor. Maalesef yeni hiçbir global romda Xiaominin mesajlaşma ve arama uygulaması olmuyor.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Mi9 globale olup K60 globalde olmamasının sebebi şu;
Avrupa'da Xiaomi'nin arama uygulaması veri gizliliğini tehlikeye attığı için kaldırılıp yerine Google'unkiler getirildi. Mi 9'un ise bahsettiğiniz global sürümü bu karardan daha önce çıkmış bir sürüm olduğu için hala içerisinde Miui arama ve mesajlaşma uygulamaları ile birlikte geliyor. Maalesef yeni hiçbir global romda Xiaominin mesajlaşma ve arama uygulaması olmuyor.
Poco F5 cihaz da google'un arama uygulaması ile birlikte geliyor.

Miui'nin "arama uygulaması"nın son sürümünü apkmirror'dan indirip kurdum ama çalışmadı. Sanırım kararlı uygulama değildi. Tekrar silip kaldırdım.

Aslında amacım; rehber'de kişilerin whatsapp numarası olarak hangi numarayı kullandıklarını görebilmek içindi. Miui'nin arama uygulamasında whatsapp numarası görünüyordu. Google'un arama uygulamasında görünmüyor.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Poco F5 cihaz da google'un arama uygulaması ile birlikte geliyor.

Miui'nin "arama uygulaması"nın son sürümünü apkmirror'dan indirip kurdum ama çalışmadı. Sanırım kararlı uygulama değildi. Tekrar silip kaldırdım.

Aslında amacım; rehber'de kişilerin whatsapp numarası olarak hangi numarayı kullandıklarını görebilmek içindi. Miui'nin arama uygulamasında whatsapp numarası görünüyordu. Google'un arama uygulamasında görünmüyor.
Cihazla bir alakası yok durumun bahsettiğim olay sebebiyle hiçbir Global, EEA ve TR romu Miui uygulamaları ile birlikte gelmez ve gelmediği gibi sonradan da kurulamaz normal yollarla.

Çin, Endonezya, Hindistan vs. tabanlı romlar kullanmanız gerekir.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Cihazla bir alakası yok durumun bahsettiğim olay sebebiyle hiçbir Global, EEA ve TR romu Miui uygulamaları ile birlikte gelmez ve gelmediği gibi sonradan da kurulamaz normal yollarla.

Çin, Endonezya, Hindistan vs. tabanlı romlar kullanmanız gerekir.
Şimdi daha iyi kavradım hocam...

Peki whatsapp telefonunu tespit eden, kararlı ve sağlıklı çalışan, pratik kullanımlı bir arama uygulaması var mı bildiğiniz ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Şimdi daha iyi kavradım hocam...

Peki whatsapp telefonunu tespit eden, kararlı ve sağlıklı çalışan, pratik kullanımlı bir arama uygulaması var mı bildiğiniz ?
Direkt olarak Eu rom kurun, Miui uygulamaları ile birlikte gelsin.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Direkt olarak Eu rom kurun, Miui uygulamaları ile birlikte gelsin.
Hocam başka bir rom yükleyebilme konusunda yetersiz sayılırım. Başta bootloader kilidini açarak, sıralı çok sayıda ön hazırlığı yapmak gerekecek, sanırım.

Yani sıkıntılı işler,,, En iyisi şimdilik böyle devam edeyim,

Hızlı yanıtlar için ayrıca teşekkür ederim.

Üst Alt