Rom ve kernel sıkıntıları yaşayabilirsiniz eğer rom falan kuracak iseniz.Bunu üzerindeki mtk yı çok met ediyor kullanıcılar. Beklemediğim performansı veriyor diyorlar. Şuan acayip bir kararsızlık var ne yapacağımı şaştım birazcıkl
Rom kurmayı düşünmüyorum. Stabil rahat sıkıntısız ise hiç bir rom veya root gibi düşüncelerim yok. Uzun süredir iphone kullanıcısıyım çok sistem işlerine girmeyi düşünmüyorumdjkan-ter, Custom MIUI tabanlı rom çıkmaz,aosp romlar çoğu kullanıcıyı memnun etmez, twrp yüklenirken bile sıkıntı verebilir vs....
SD işlemciden şaşmayın derim,tercih sizin....
İphone hala kullanıyorum ek cihaz olacak bana hanım xiaomi 8 pro kullanıyor onu bile beğeniyorum K40 Gaming elimde zaten bu cihazı değiştirsem mi değiştirmesem mi kararsızlıgındayım sadece.djkan-ter, iPhone'dan sonra son geçeceğiniz marka Xiaomi olmalı...
Stock yazılım sizi üzer,Oneplus modellerine yönelin derim...
Oyun değil ama Youtube kanalım için kamera olarak kullanmayı düşünüyorum. Oyun mutlaka olacak ama Pubg gibi oyunları oynamıyorum oynayacağım oyunlar Rush Royale, TFT, Mobile Legend falan olacaktır.djkan-ter, Oyun cihazı olacaksa takas yapmayın o zaman.. (Fakirliğin gözü kör olsun)