Yardım redmi k40 brick oldu düzelmiyor

iso1999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismet
Cihazım
ddsdw
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
çin
Telefon Modeli
redmi k40
Bootloader Kilidi
Kapalı
hocam selamın aleyküm k40 cihaz aldım dün akşam bir saat sonra durduk yere telefon durduruldu hatası verdi ve kapandı miuı yazısında takıldı brick olduğunu anladım k40 telefonda poco f3 rom vardı ve bl açıktı hangi romu atsamda cihaz düzelmedi çin global vs denedim amenna en son bidaha denerken yanlışlıkla bl yi kapattım seçmeyi unuttum aşşağıdan şimdide ortada kaldım bu uygulamayı denedim ama k40 seçeneği yok k30 a kadar var ne yapacağım lütfen yardımcı olun

yusufckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf ÇAKIR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
BL kapandığı için artık Ücretli Onarımlar bölümümüze yazmaktan başka çok çare yok gibi hocam. Geçmiş olsun.
hocam bootloader kilidi açık olanlar nasıl bır yol seyredebılır yani benimde cihaz aynı şekilde ve arka kapagı açmadan edl moda otomatık gırıyor. qfil ile duzeltmeye çalıştım ama sahara fail verdi bazı sayfalarda bataryayı sokmek sorunu çözer diyor sizce de ölye mi?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
hocam bootloader kilidi açık olanlar nasıl bır yol seyredebılır yani benimde cihaz aynı şekilde ve arka kapagı açmadan edl moda otomatık gırıyor. qfil ile duzeltmeye çalıştım ama sahara fail verdi bazı sayfalarda bataryayı sokmek sorunu çözer diyor sizce de ölye mi?
Teknisyen değilim hocam. Bu konuda herhangi bir bilgim de yok.

Oyla:
Üst Alt