Soru Redmi k20 pro 8/128

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi10
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Başlıkta belirttiğim gibi bu cihazı almak istiyorum ama band muhabbeti var kimi sorun yok kimi sorun diyor yazilim atman lazım kullanabilmek için ama sürekli hatalar alırsın gibi söylentiler var gecen mi 9t aldım cihaz iyi ama yeğene verecem mi 9t pro da geçiyor aklımdan ama 8 gb ram aklımı celmiyor degil sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz nedir beni bir aydınlatırsaniz sevinirim sürekli rom değiştiren biri değilim hatasız olması lazım
Bu arada olduğum bölge tam merkezi bir bölge de değil.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Hocam band 20 yazılım ile çözülebilecek bir durum değil diye biliyorum. Eğer kırsal alanda iseniz 9t pro almanız mantıklı olur. 8 ile 6 GB ram in farkını suanki uygulamalarr yada oyunlarda hissedeceğinizi sanmıyorum.

Oyla:

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam band 20 yazılım ile çözülebilecek bir durum değil diye biliyorum. Eğer kırsal alanda iseniz 9t pro almanız mantıklı olur. 8 ile 6 GB ram in farkını suanki uygulamalarr yada oyunlarda hissedeceğinizi sanmıyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam olduğum bölge de 4.5 zor çekiyor yazılımsal olarak düzelmez ise baya bir zorluk çekebilirim gibi.

Oyla:
Üst Alt