Soru Redmi K20 / Mi 9T hakkında

Nedim Kılıçoğlu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
Oppo RX17 Pro
Meslek
Otomotiv Yedek Par
Konular
1
Arkadaşlar,
biraz araştırma yapınca bu 2 cihaz mi9 se modelin biraz gelişmiş hali gibi görünmekte...
en azından pil kapasitesi geliştirilmiş(4000 mah) ve kulaklık girişi var gibi resimlerden görebildiğim kadarıyla..
benim 2 sorum olacak,
1- cihaz kutusunun üzerinde ülke kısaltmaları var ve burada tr ifadesi yok..bu cihaz Türkiyede çalışırmı?
2- cihazı tavsiye edermisiniz?
şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim..

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Arkadaşlar,
biraz araştırma yapınca bu 2 cihaz mi9 se modelin biraz gelişmiş hali gibi görünmekte...
en azından pil kapasitesi geliştirilmiş(4000 mah) ve kulaklık girişi var gibi resimlerden görebildiğim kadarıyla..
benim 2 sorum olacak,
1- cihaz kutusunun üzerinde ülke kısaltmaları var ve burada tr ifadesi yok..bu cihaz Türkiyede çalışırmı?
2- cihazı tavsiye edermisiniz?
şimdiden cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim..

Cihaz, Global hocam. Türkiye'de resmi olarak satışına da başlanmıştır hatta.
Cihazı tavsiye ederim, çünkü bende peşindeyim kısmet olursa eğer 1-2 ay gibi bir süreçte -gayri- resmi yollardan satın almayı düşünüyorum. Hatta aksesuarlarını sipariş ettim diyebilirim.
Mi 5 (Gemini)'den geçiş yapacağım ve fazlasıyla mutlu edecek beni. Eminim...

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Teşekkür ederim sağolun. Sar değerleri bendeki resmi note 7'ye göre yüksek geldi, neden böyle acaba?

SAR değeri ile ilgilenmiyorum ve de hiç merak etmiyorum hocam. Cihazı alabilirsem kâfi.
Çok önemli mi bu durum?

Oyla:

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Ekran süresi hakkında bir bilgi var mı acaba? Bir de kredi kartı ile satan satıcı önerisi lazım bana.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
MERHABA DOSTLAR BAZI ARKADAŞLAR HALA BİLMİYOR SANIRIM AMA XIAOMİ TÜRKİYEDE RESMİ OLARAK YOK BUNU BİLMENİZİ İSTİYORUM
İSTANBULDA YADA TÜRKİYEDE BULUNAN Mİ STORLAR ŞAHIS FİRMASIDIR YANİ FRENCHİZİNG'TİR ÜRÜNLERE MAĞAZADAN ALIRKEN DİKKAT EDİN İTHALAT GARANTİLİDİR
DİSTRİBİTÖR GARANTİLİ DEĞİLDİR XIAOMİ MARKASININ SAHİBİ VE CEO'SU Lei Jun TÜRKİYEDE RESMİ MAĞAZA AÇMAMIŞTIR.
Forum kuralları gereği;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
MERHABA DOSTLAR BAZI ARKADAŞLAR HALA BİLMİYOR SANIRIM AMA XIAOMİ TÜRKİYEDE RESMİ OLARAK YOK BUNU BİLMENİZİ İSTİYORUM
İSTANBULDA YADA TÜRKİYEDE BULUNAN Mİ STORLAR ŞAHIS FİRMASIDIR YANİ FRENCHİZİNG'TİR ÜRÜNLERE MAĞAZADAN ALIRKEN DİKKAT EDİN İTHALAT GARANTİLİDİR
DİSTRİBİTÖR GARANTİLİ DEĞİLDİR XIAOMİ MARKASININ SAHİBİ VE CEO'SU Lei Jun TÜRKİYEDE RESMİ MAĞAZA AÇMAMIŞTIR.
Bak şu çinlilerin yaptığına... Donovan sung diye dublörünü getirip lansman yaptırmışlar demek ki. Ronnie wang diye de bayrampaşadan berber ahmet abiyi getirdiler galiba. Pis herifler :D

Adamlar geldi lansman, mağaza açılışı falan bırakın bizim fan buluşmamıza bile katıldılar, neyin kafası bu? headbang~~

Oyla:
Üst Alt