Sohbet Redmi Hakkında

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Foruma genel olarak baktığımda çoğunluk sorun başlıklı konular redmi cihazları adı altında paylaşılıyor tek burda da değil çevremde, başka sayfalarda gruplarda hep redmi cihazlarında kronik sorun veya normal sorunla karşılaşan çok, bunun nedeni gerçekten fiyat performans deyip cihazların bu kadar ucuz olup, dışı güzel olup bilerek içini iyi yapmadıklarından galiba, mesela mi serisinden cihazlara bakıyorum genellikle herkes memnun kronik sorun yaşayan az, normal sorun yaşayan cihazla ilgili çoktan az denecek kadar. Bir de sizin görüşünüzü alayım.

Ha yanlış anlaşılma olmasın her redmi cihaz adı altında değil sadece çoğunluğa göre bu konuyu açtım yazdım.

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Tabikide öyle redmi serisi malzeme kalitesinden kamera sensörlerine kadar kırpılmış cihazlar 20-30 dolarlık ips paneller kullanılıyor ve yazılıma gelicek olursak güncelleme önceliği mi serisinde ve redmi 1 android mi serisi 2 android güncellemesi alıyor.
Xiaominin redmi serisinden az kar ettiğini düşünüyorum reklamını yapıyor bi nevi uygun fiyatıyla kullanıcıları kendine çekiyor zamanla üst modelleri alma ihtiyacı duyuyosun :)
Sonuç olarak herşey ekmek köfte denklemine bağlanıyor.
Kendi açımdan şunu farkettim redmi serisi bana hiç hitap etmiyor bundan sonraki cihazım ya poco f2 pro yada one plus olacaktır paraya kıymadan olmuyor anlayıcağınız :)

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Foruma genel olarak baktığımda çoğunluk sorun başlıklı konular redmi cihazları adı altında paylaşılıyor tek burda da değil çevremde, başka sayfalarda gruplarda hep redmi cihazlarında kronik sorun veya normal sorunla karşılaşan çok, bunun nedeni gerçekten fiyat performans deyip cihazların bu kadar ucuz olup, dışı güzel olup bilerek içini iyi yapmadıklarından galiba, mesela mi serisinden cihazlara bakıyorum genellikle herkes memnun kronik sorun yaşayan az, normal sorun yaşayan cihazla ilgili çoktan az denecek kadar. Bir de sizin görüşünüzü alayım.

Ha yanlış anlaşılma olmasın her redmi cihaz adı altında değil sadece çoğunluğa göre bu konuyu açtım yazdım.
Redmi cihazları FP cihazları olarak üretiliyor ama fiyatlarına bakarsanız bunun bir sınırı olduğunu siz de görebilirsiniz. Cihaz ne kadar iyi olursa olsun bir yerde donanımsal olarak eksiklerini size hissettiriyor. Zaten Redmi serisi ve Mi serisi arasındaki fiyat farkından bunun nedenlerini anlamakta mümkün. Son olarak söylemek istediğim Android konusunda biraz ilgiliyseniz Redmi cihazların potansiyeli ve kullanılabilirliği sizi yeterince memnun edebilir. Fakat yeni başlayanlar için Redmi cihazlar kullanım açısından biraz alışma süresi ister sürekli sorun varmış gibi gözükebilir :)

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Xiaomi Renault gibi, ucuz ama sıkıntılı(Gerçi Clio var pek sıkıntımız yok :D) . Mi serisi daha çok boy gösterisi yapabileceği seri. Özellikler vs. çok daha iyi oluyor. Bundan ötürü Redmi biraz mantıksız kalıyor, artık fiyat bakımından da pek bir esprisi kalmadı. Mi serisi çok daha mantıklı kalıyor.

Üst Alt